KAPTANINIZ HEY! DOUGLAS YARIN MENTHA’DAN BİLDİRECEK

KAPTANINIZ HEY! DOUGLAS YARIN MENTHA’DAN BİLDİRECEK


Bu haftanın en iyi etkinliği Mentha'da


Yaz ayları kapıdan içeri girdi, elimizdeki vantilatörlerle gardımızı almaya başladık… Ama vantilatör ve klimaların sahte yüzlerinden daral gelecek gece vakitlerinde ne yapacağız? Kapalı mekanlar yaz aylarında bir bir pause tuşuna basarken yardımımıza kim koşacak? Kaliteli müziği açık havada, elimizde fresh bir yaz drink’i eşliğinde dinleyebilecek miyiz? Bu sorununun iki cevabı var! Evet ve Mentha.

Geçtiğimiz yaz İstanbul’un en gözde bekarı gibi en gözde gece kulübüne dönüşen Mentha, bu yaz daha da iddialı programıyla kaldığı yerden devam ediyor. Adeta yatıya kalma isteği uyandıran terasında İstanbul gece hayatının en gözde DJ’lerini misafir eden, birbirinden harika konsept etkinlikleriyle gündüzleri de kapsayan, üstüne üstlük keyifli canlı performansları da programında dahil eden Mentha, yaz aylarında fırsat demek.

Aranızda “Güzel müzik dinleyeyim, güzel insan göreyim, sabahlar olmasın komşum!” diyenler var mı? Kesin vardır! O zaman size Mentha’nın altın anahtarını öneriyoruz. Bu anahtarla yarın gece harika bir etkinliğe ışınlanma zamanı.

Mode XL grubundan tanıdığımız VEYasin’in 70’lerin psychedelic, funk ve soul şarkılarını disco ritimleriyle buluşturduğu sansasyonel projesi Hey! Douglas, yarın akşam Mentha’nın konuğu oluyor. İstanbul’un son bir yılına damgasını vuran, etkinliklerini kaliteli bir metrobüsnüşçesine dolduran, yakında sıra numarası sistemine geçse şaşırmayacağımız Hey! Douglas, bir bakanın bir daha baktığı görselleri eşliğinde İstanbul müzik sahnesinin en sıcak oluşumlarından biri olarak Mentha terasına adımını atıyor.

Halk arasında “Küçük Cumartesi” diye de tabir edilen çarşamba gecesini bu haftanın en cazip gecesi haline getirecek etkinliğin başlangıcını ise, soul/funk/afro-funk arasında mekik dokuduğu, dans etmeyenin vatandaşlıktan çıkarıldığı setleriyle tanınan Buğra Orcan yapacak.

Kaçırırsanız kalbiniz çok kırılır; sonra o kırık, minik kalbinizi biz bile tamir edemeyiz…