YENİ XAVIER DOLAN FİLMİ IT’S ONLY THE END OF THE WORLD’DEN FRAGMAN

YENİ XAVIER DOLAN FİLMİ IT’S ONLY THE END OF THE WORLD’DEN FRAGMAN


Gecenin seyri Dolan'la değişiyor


Bu satırların yazarı olarak “Eşek kadar herif” klasmanında olmayı hak ediyorum. Temmuz’da 33’ü göreceğim için, henüz 27 yaşındaki Fransa/Kanada mahsulü Xavier Dolan’ın başarılarını boyutu çok daha büyük bir gıptayla takip ediyorum.

Yönetmenlik koltuğunda oturduğu 6 filmi haricinde, günümüz pop endüstrisinin hit makinesi Adele’in Hello videosunu da çeken Dolan, şu sıralarda son Cannes Film Festivali’nde Grand Prix’yi kazanan yeni filmi It’s Only the End of the World’le gündemde. Bir yandan da ilk İngilizce filmi The Death and Life of John F. Donovan için mesai harcayan yönetmen, Nathalie Baye, Vincent Cassel,  Marion Cotillard, Léa Seydoux ve Gaspard Ulliel’nin başrollerinde olduğu It’s Only the End of the World’de drama yanaşıyor.

Ulliel’nin canlandırdığı yazar Louis, ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından, uzun süre sonra ailesinin yanına dönüyor. Ailesine hastalığından bahsetmek isterken olaylar gelişiyor da gelişiyor… Bu kısma kadar her şey Yeşilçam kokuyor, ama hikayenin derin işleniş tarzı ve Dolan eli devreye girince film değer kazanıyor.

Filmden yayınlanan İngilizce altyazılı yeni fragmanla It’s Only the End of the World hazırlıklarınıza devam edebilirsiniz.