MENTHA’DA BU HAFTA: HEY DOUGLAS VE DAHA BİR SÜRÜ ŞEY

MENTHA’DA BU HAFTA: HEY DOUGLAS VE DAHA BİR SÜRÜ ŞEY


Perşembe gününden başlayan hafta sonu


Kafa dağıtmak için bahşedilmiş en güzel şeylerden biri olan müzik, güzel havayla birleşiyor ve her zaman olduğu gibi Mentha’da saf tutuyor.

Eminiz ki biraz gündem dışı kalmaya, kendinizi ritim ve melodilerin kollarına bırakmaya, güzel kokteyllerle bir Temmuz akşamına onurlandırmaya ihtiyacınız var. Bu ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında gidermek için ise, JG Ballard’ın High-Rise’ındaki teras partilerini cebinden çıkaran Mentha’nın en doğru adres olduğunda dair kanıtlarımız var.

Yarın geceyle başlarsak, her etkinliği maksimum eğlenceye sahne olan ve tıklım tıklım tribünler karşısında oynamasıyla dikkatleri üzerinde çeken Hey Douglas’la karşılaşıyoruz. Öncesinde İstanbul gece hayatının TDK’daki karşılıklarından biri olan Style-İst’in harika setiyle ısınma turu atma şansınızın bulunduğu geceye erkenden yol almanızı öneririz. Zira ilerleyen saatlerde içeri giremeyebilirsiniz. Biletleri şuradan satın alabilirsiniz.

Hafta sonu rotasına doğru seyrettiğimizde, Mentha kabininde cuma gecesi Tangun ve Özgür Bay, cumartesi gecesi ise Aksak ve Flü’yle sabahlar olmasın saatler sizleri bekliyor olacak.