SOUTH PARK TARİHİNDE ÜNLÜ KORKU FİLMLERİ

SOUTH PARK TARİHİNDE ÜNLÜ KORKU FİLMLERİ


Fark etmiş miydiniz?


Önümüzdeki Eylül ayında 20. sezonuna başlayacak South Park’ın geçtiğimiz yıllar boyunca atıfta bulunmadığı bir olayın ya da dalga geçmediği bir meselenin kalıp kalmadığını kestirmek zor, ancak Candice Drouet, kurguladığı yeni bir videoda kült çizgi filmin korku ve gerilim filmlerine ne denli fazla göndermede bulunduğunun altını çizmiş.

Kimi apaçık, kimi ise daha inceden olan bu göndermelerden oluşan videoyu, önceden fark etmediği detayları yakalamak ya da korku ve gerilim filmlerinin South Park’laştırılmış hallerini görmek isteyen herkes izleyebilir. Candice Drouet’nin diğer videolarında olduğu gibi yine Christian Cabrera tarafından hazırlanmış güçlü müziğin videoya renk kattığını da belirtelim.

South Park’ın yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone’un yıllar içinde atıfta bulunduğu korku ve gerilim filmlerinin listesi şöyle: The Shining, Psycho, Paranormal Activity, Cape Fear, 28 Days Later, A Nightmare On Elm Street, Poltergeist, Shaun Of The Dead, The Omen, The Exorcist ve The Silence Of The Lambs.