STRANGER THINGS SOUNDTRACK’İ ÇOK YAKINDA YAYINLANIYOR

STRANGER THINGS SOUNDTRACK’İ ÇOK YAKINDA YAYINLANIYOR


Yer gök Stranger Things


Şu sıralar televizyon dünyasının tartışmasız en büyük fenomeni Stranger Things. Sosyal medya hesaplarınızın timeline’ında düzenli olarak diziyle ilgili paylaşımlar görüyorsunuz, yüksek ihtimalle siz de diziyi çoktan izlediniz, izlemediyseniz de bir an evvel başlamayı düşünüyorsunuz. Belki “Dedikleri kadar var mı?”, “Acaba fazla mı abartılıyor?” gibi sorular da aklınızda yer ediyor…

Netflix’in yıldızı, resmi olaral onaylanmayan, ancak yüzde bin onaylanacak ikinci sezonuyla insanları şimdiden heyecanlandırıyor. 80’leri harika bir şekilde yansıtırken, Steven Spielberg ve Stephen King hikayeleri arasında bir yerde duran dizi, müzikleriyle de beğenimizi kazandı. Dizinin müzikleri, hak ettiğini buldu ve çok yakında yayınlanmasına karar verildi.

ABD’li grup S U R V I V E’ın üyeleri Kyle Dixon ve Michael Stein’ın ellerinden çıkan bol synth’li özgün Stranger Things soundtrack’i, “çok yakında” yayınlanacak. Stream’di, plaktı derken dizinin soundtrack’ine karşı boş olmayanlar hayli sevineceğe benziyor.

Bu arada dizinin müziklerine imza atan Kyle Dixon ve Michael Stein’ın grubu S U R V I V E, yeni albümü RR7349’ı 30 Eylül’de yayınlayacak.