AÇ BİR STAJYER ARIYORUZ!

AÇ BİR STAJYER ARIYORUZ!


Buldurun!


Aç: sıfat

  1. sıfat Yemek yemesi gereken, tok karşıtı
  2. Yiyecek bulamayan
  3. Gözü doymaz, haris
  4. Çok istekli, hevesli

Önü arkası, sağı solu özelleştirilen ülkemizde yakında el değiştirecek kurumlardan TDK’nın aç tanımlarından birincisiyle ilgilenmiyoruz, dördüncüsüyle ilgileniyoruz.

Stajyer Aranıyor-Instagram

Pop kültür bağımlısı, bıraksan bütün gün sinema ve müzik konuşup yazabilecek, yeni bilgiye, öğrenmeye, uygulamaya felaket derecede aç bir stajyer arıyoruz.

Ne vereceğiz?

Play Tuşu ve kreatif ajansımız Zombi Kreatif’in içerikleri nasıl hazırlanır, nelerden ilham alınır, video içerik hazırlanırken yapım ve çekim aşamasında ne gibi güzellikler ve sakatlıklar yaşanır, sosyal medya kullanımında nelere dikkat edilir gibi sorulara tokat gibi cevaplar vereceğiz.

Bu cevaplar para değil diyorsanız zaten bu ilanı kapatmanızın zamanı çoktan gelmiş de geçiyor… Bu cevapların para olmadığını biz de biliyoruz ama kartlarını doğru oynayan, başta belirtmiş olduğumuz gibi öğrenmeye aç biriyseniz klişe de olsa paradan daha değerli dersler alıp, iğrenç bir kelime de olsa “sektöre” hazır hale gelirken, önünüze gelene vurup vurup saymayacaksınız.

Beyoğlu’nda masalar kalktıktan sonra Ghost Town’a dönen Asmalımescit’teki ofisimizde tatlı dille kısa sürede Rambo’ya çevireceğimiz stajyer adayımız, senden beklediklerimiz:

  • Okumaya yazmaya düşkün olman. Okuduğun üniversitenin bölümü, adı sanı, hatta üniversitede okuyor olup olmamaman bile önemli değil, yeter ki okumaya yazmaya düşkün ol…
  • Street Fighter ve Richie Rich gibi çöp film uyarlamalarının yapıldığı sene olan 1994 ve sonrasındaki zaman diliminde doğmuş olman.
  • Konser, DJ set, müzik festivali, film festivali, rakı festivali gibi etkinliklere zaafının olması.
  • En önemlisi kültüre, sanata ve öğrenmeye aç, ürettikçe mutlu olabilen bir birey olarak kendini ve bizden beklentini anlatan uzunca bir mail ile [email protected] adresinde kapımızı çalmanı bekliyoruz.

Not: Yeme, içme, yol, konser, festival gibi her şeyin bizden, aklında bulunsun.