LETS DANCE: PLAY TUŞU & CO.2 BU PERŞEMBE MENTHA’DA!

LETS DANCE: PLAY TUŞU & CO.2 BU PERŞEMBE MENTHA’DA!


Son dansı saklayın...


“Beyoğlu bitti, Beyoğlu’nu üstünden kapadılar, Beyoğlu ölmüş iki tabak helvasını yemez miydik?” diyenleri ve Beyoğlu’nu gömerken hiçbir çözüm sunmayan köşe yazılarını paylaşanları pek dinlemeyerek Play Tuşu & Co. serimize evimiz olan semtimizde devam ediyoruz.

PlayTusu&Co2_Mentha_712x444 (1)

 

Bu Perşembe, yaz aşklarının, yaz bakışmalarının ve yaz hiç konuşmamalarının yaşandığı Mentha’da konuklarımız Kaan Sezyum, Mind Shifter ve ev sahibi PT Soundsystem ile güzel bir hafta içi kopuşu yaşayacağız.

Play Tuşu’nun ayda bir düzenlediği gecenin ilkinde Kaan Düzarat ve Astrofella ile sabah 04.00’ü görmüş, en tatlı ve ritme karşı boş olmayan nokta atışı akşamcılarla hafta sonunun ağzını burnunu kıracak bir Perşembe yaşamıştık.

Arkadaşlarınıza 12 içki ısmarlamak için ayın en güzel günü olan ayın birindeki Play Tuşu & Co.2, 21.00’de başlar, başlar ama nasıl başlar?

► 21.00 – 22.15 – Hakan Odabaşı // PT Soundsystem
Play Tuşu’nun “Bu çalan neydi ya?” buldurtma operatörü, bulduklarını karışık çalacak, geceye alevli ısınmanızı sağlayacak.

► 22.15 – 23.30 – Mind Shifter (DJ Set) // Partapart
Stranger Things, MidWest yerine İstanbul’da geçiyor olsa veya Drive’daki açılış sahnesi E-5′te yaşansaydı bu iki sahnenin de soundtrack’ini Mind Shifter rahatlıkla çözebilirdi. Synth-Pop ve Synthwave’in ülkemizdeki en kaliteli isimlerinden Mind Shifter, türler arası atlayışlar yapan DJ setiyle kanı kaynayanları gece yarısına hazırlayacak.

► 23.30 – 00.45 – Sarıyılan (Kaan Sezyum) // PetShop
Aşağılık şarkıları, aşağılık olmayan şarkılarla farklı bir evrende buluştururken üstünde kırmızı Adidas eşofmanı eksik olmayan Kaan Sezyum, değişik bir şeyler dinleyip, daha değişik şeyler çalmasıyla meşhur. Hayırlısı diyelim.

► 00.45 – 02.00 – Buğra Orcan // PT Soundsystem
Afrobeat’i Türkiyeye Sevdirme Kürsüsü Başkanı olarak aktif görevine yıllardır devam eden Büyük Orcan, gecenin en yerinde duramayan setiyle içerideki herkesi Fatboy Slim – Ya Mama videosundaki hallere sürükleyecek. Push the tempo…

► 02.00 – 03.00 – Doğu Orcan // PT Soundsystem
Cuma günü birçoğumuzun işi gücü var. Bu yüzden saat 02.00 sularında dans pistini silip süpürme görevini Serpme-Techno setiyle bir diğer Orcan tamamlayacak.

Etkinliğe buradan ulaşabilir, biletleri ise sadece kapıdan alabilirsiniz.

Perşembe akşamı görüşmek üzere…