2016 YAZININ EN GÜZEL UZATMA DAKİKALARI OTTO ALAÇATI’DA…

2016 YAZININ EN GÜZEL UZATMA DAKİKALARI OTTO ALAÇATI’DA…


Bayramda Matt Karmil'e giriyoruz


Bu sene Instagram çok fazla ayak-deniz fotoğrafı yapmadı… Daha çok Yunanistan övülmesi, enteresan koylardan Türkiye gibi durmayan fotoğraflar ve ufak bir aşırılıkta kaliteli dayağa göz kırpabilecek Karadeniz’de alternatif içmeli tatillerden fotoğraflar gördük.

Sıcaklardan söylenmekten, soğuğa küfretmeye on saniyede geçiş yapabilen insanlar olarak yazın en son günlerini sıyırmak üzereyiz, bayram tatilindeyiz ve İstanbul’daki sezonu açmadan önce Ege’de klasik bir sezon kapanışı yapmak istiyoruz.

İstiyoruz butonuna sizin de inancınız sonsuzsa, güzel haberlerimiz var…

14289771_607325652762130_1327234907853354110_o

Mecidiyeköy’ü alıp Tokyo metrolarıyla çarptığınızda karşınıza çıkacak kalabalıklıktaki Alaçatı’nın muazzam kaçış noktalarından yeni yerindeki Otto Alaçatı’nın kapanış partisinde, Vesvese ile bir kez daha güçlerimizi birleştirip bayramda Find Your Beach ve Limits Off desteğiyle Kompakt’tan Matt Karmil’e giriyoruz.

Bu sene yeni sezonu boyunca Rodion, Claptone, &ME, Daniel Bortz ve La Fleur gibi roket isimlere ev sahipliği yapan Çeşme klasiğinin kepenk indirişine iki günlük eğlenceyle biz de iki el atmak istedik.

Saçma sapan konusuyla kültleşen Seinfeld bölümü Reverse Peephole‘a efendi efendi selamını veren parçasıyla 2013’te ayakları yere basan bir kariyer başlangıcında bulunan Matt Karmil, kapanışın bölüm sonu canavarı olacak. Taş üstünde taş bırakan İngiltere – Stonehenge doğumlu Karmil, Tim Sweeney’nin Beats In Space Records‘undan yayınladığı So You Say ile gerçek sıçrayışını gerçekleştirdikten sonra ikonik Köln plak şirketi Kompakt‘a imza atıp bayrağı öpmüştü. John Talabot ve Axel Boman’ın Fotomaç başlığı gibi olan projesi Talaboman‘ın Sideral’ine yaptığı remix’le kulüplerdeki rotasyona sağlam bir şekilde giren Karmil, Cuma gecesinin headliner’ı olarak kimseyi evine yollamayacak.

İki gün boyunca Çeşme’nin en iyi denizlerinden olan Otto Alaçatı’da ters mesai gibi 16.00’da başlayıp sabah 07.00’ye kadar sürecek müzikte biz de dahil olmak üzere kimler var kimler yok?

16.09, Cuma
Sunset Session / 16:00 – 20:00
Eren Eren (Vesvese)
Buğra Orcan (Ninja Funk)
Cem Orlow

Midnight Session / 23:00 – 07:00
Matt Karmil (Kompakt)
Kaan Düzarat (Vesvese)
Doğu Orcan (PT Soundsystem)

17.09, Cumartesi
Sunset Session / 16:00 – 20:00
Memo Garan
Jan (6am Jazz Club)
Kaan Düzarat

Midnight Session / 23:00 – 07:00
U.F.U.K. & Ateş Tezer
Macit
Doğa Gez

Etkinlik sayfası burada, biletler ise kapıda.

Hafta sonu Ege ile vedalaşmak için görüşmek üzere…