ZORLU PSM’NİN MUHTEŞEM YENİ SEZONUNA HAZIR MIYIZ?

ZORLU PSM’NİN MUHTEŞEM YENİ SEZONUNA HAZIR MIYIZ?


Ajandalarınızı hazırlayın!


Koca bir yazı geride bıraktığımıza göre, şehrin kalbinin kültür-sanat ve müzikle atacağı günlere geri dönebiliriz.

İstanbul’un kalbinin kültür-sanat ve müzikle atmasında kurulduğu günden bu yana büyük payı olan Zorlu PSM, dördüncü sezon programının bir bölümünü açıkladı. Bu birinci bölüm, birbirinden ünlü müzisyen ve gruplar, dünya sahnesine damga vurmuş müzikal ve oyunlar, festivaller ve tiyatroları bir araya getirerek görkemli bir fotoğrafın temelini atıyor.

Bu görkemli fotoğrafta, sanatın hemen hemen her dalının takipçileri için çok önemli etkinlikler mevcut. 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerindeki düzenlenecek MIX FESTIVAL – Seslerarası Bir Deneyim’le sezon programının ihtişamına uygun bir açılış gerçekleştirecek Zorlu PSM’nin kültür-sanat ve müzik ağacında bu sene neler var? Neler yok ki? Kısaca yok yok!

Moderat zaten cepte. 11 Kasım’ın programı şimdiden belli!

Broadway tarihinin en önemli oyunlarından West Side Story var! 1-18 Mart 2017 tarihleri arasında tam anlamıyla 7’den 70’e herkesin bu efsanevi müzikale koşturacağını tahmin etmek güç değil!

Mesela 21 Ekim’de 25 Years of Drum and Bass Parties var. Bu parti, bizlere drum and bass’in öncüleri Fabio and Grooverider’la unutulmaz bir gece yaşama imkanını sunacak. Dillinja, Total Science, 2Shy ve Five Alive’ın katılımıyla gerçekleşecek gece için rezervasyonlarını şimdiden yaptırın!

Bu sezon, Mike Stern & Dave Weckl Band, Victor Wooten Trio feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini, José Feliciano and His Band ve Chick Corea Trio with Brian Blade & Eddie Gomez konserleriyle caz ağacının en değerli dallarına tutunma fırsatını yakalayacağız.

Dünyanın yaşayan en hızlı piyanisti olarak kabul edilen, kendi deneysel tarzının öncüsü Lubomyr Melnyk var! Üstelik aynı gün, yani 4 Kasım içinde pop müziğin hayli kendine has temsilcisi Kadebostany ve Avusturyalı deneysel elektronik müzik seyyahı Fennesz de var! Kısacası 4 Kasım’da mini bir festival yaşayacağız.

Movies in Concert serisi var! Sinema tarihine damgasını vuran filmlerin, kadrosuna başrolden yazılması gereken unutulmaz müziklerini dev orkestra ve korolar eşliğinde, üstüne üstlük bu filmlerden sahnelerle birlikte dinleme fırsatını yakalayacağız.

Geçtiğimiz Nisan ayında Zorlu PSM’nin ev sahipliği yaptığı ve büyük ilgi gören The Lord of the Rings in Concert: The Fellowship of the Ring, 20-21 Mayıs 2017’de The Two Towers’la devamını getirecek.

Amadeus, Titanic ve Aliens gibi kült filmlerin müziklerini, dev orkestra ve korolar eşliğinde dinleme fırsatını yakalayacağız.

En favori plak şirketlerimizden Kompakt’ın yükselen yıldızı Wewal’i, sahne performansı konusunda eşi benzeri bulunmayan bedevi ustalar Tinariwen’i, duru yorumunu her duyduğumuzda bizleri afalllatan Madeleine Peyroux’yu bu sezon Zorlu PSM’de izleyeceğiz.

4. Zorlu PSM sezonu ve bu sezonun kapsadığı etkinlikler hakkında bıraksanız sabaha kadar konuşuruz. Ama bizim yerimize konuşacak güzel bir yeni sezon tanıtım videosu mevcut. O yüzden mikrofonu videoya bırakıyoruz.

Ajanda ve kalemlerinizi hazırsa banko etkinliklerimizi sıralamaya başlayalım.

Biletler çok yakında satışta arkadaşlar! Detaylı bilgi için sizleri BURAYA alalım.