BLACK MIRROR’IN YARATICISI YENİ SEZONA 1 KALA KONUŞTU

BLACK MIRROR’IN YARATICISI YENİ SEZONA 1 KALA KONUŞTU


Gel sen ne çektiğini bir de Charlie Brooker'a sor...


Bir basın konferansında konuşan Black Mirror’ın yaratıcısı Charlie Brooker, dizinin bölümleri için isteyip de gerçekleştiremedikleri şeylerden bahsetti.

black-mirror

 

Seyirciyi maksimum seviyede rahatsız edebilmek için aklına birçok çılgın fikir gelse de hepsini gerçekleştiremediğini söyleyen Brooker, bazı kısımlardaki sesleri yerelleştirmeyi bile planladığını, nerede olduğunuzdan yola çıkarak konuşabilecek bir ses ayarlayabilmek mümkün olsa izleyicinin aklını yitireceğini düşündüğünü ekledi.

Örneğin, evde oturmuş tek başınıza yeni bölümü izliyorsunuz ve birden “Şu an bunu İstanbul’da izlediğini biliyorum!” diyen bir ses yükseliyor. Mümkün olsa, kafalar bir kez daha yanardı diyebiliriz.

Önemli olan düşünmek tabii… Eldeki imkanlar doğrultusunda da bizleri ekran karşısına kitleyeceğine dair şüphemiz yok Brooker; senin tatlı canın sağ olsun.

 

İngiliz kanalı Channel 4’da yayınlandığı iki sezonun ardından üçüncü sezon için Netflix’e transfer olan dizinin 12 bölümlük yeni sezonunun ilk 6 bölümü yarın (21 Ekim) yayınlanacak.