SCORSESE’NİN BOB DYLAN BELGESELİ 10. YIL ÖZEL VERSİYONUYLA YAYINLANIYOR

SCORSESE’NİN BOB DYLAN BELGESELİ 10. YIL ÖZEL VERSİYONUYLA YAYINLANIYOR


Efsaneler paslaşıyor


Martin Scorsese’nin 2005 yapımı Bob Dylan belgeseli No Direction Home, 10. yılına özel versiyonu ve daha önce yayınlanmamış 2 saatten fazla ekstra sahneleriyle bu ay içinde yayınlanıyor.

Bob Dylan’ın 1961 yılında New York’a ilk ayak basışından, 1966’da geçirdiği motosiklet kazasına kadar geçen süreci, müzikal gelişimini ve kariyerinin dönüm noktalarını ele alan belgesel, hali hazırda 208 dakika olan versiyonuna bir 2 saat daha ekleyerek akıllarda Dylan ve hayatına dair soru işareti bırakmamayı hedefliyor.

10. yıl özel versiyonu, başta Martin Scorsese olmak üzere Dave van Ronk ve Liam Clancy röportajlarının, kesilmemiş sahnelerin ve daha önce paylaşılmamış görüntülerin yanı sıra, üç adet litografik Dylan baskısıyla tarihi makale ve fotoğraflar içeren özel bir dergiyi de kapsıyor.

No Direction Home, 25 Ekim’de dijital olarak indirilmeye başlanabileceği gibi, 28 Ekim itibarı ile de elle tutulur bir şekilde satın alınabilir olacak. “Ben o kadar da bekleyemem” diyenleri, ön sipariş için belgeselin websitesine alalım: https://ndh10.com/

Önden tadımlık isteyenler için de: