JOHNNY DEPP KARA BÜYÜCÜ GRINDELWALD ROLÜNDE

JOHNNY DEPP KARA BÜYÜCÜ GRINDELWALD ROLÜNDE


Zaten başka bir şey düşünmemiştik


Bize yeterince fantastik kahraman rolü izlettirmemişçesine bu kez de Fantastic Beasts serisinde karşımıza çıkacak Johhny Depp’in filmde hangi rolü oynayacağı kesinleşti.

18 Kasım’da vizyona girecek Harry Potter spin-off’u Fantastic Beasts and Where to Find Them’de oynayacak mı/oynamayacak mı diye konuşulurken canlandıracağı karakter bizzat serinin yönetmeni David Yates tarafından açıklanan Johnny Depp, Gellert Grindelwald karakterine hayat verecek. Bildiğimiz kadarıyla çocukluk yıllarında Albus Dumbledore’un en iyi arkadaşı olan ve sonradan yolunu şaşırıp karanlık tarafa geçip Voldemort’dan önceki en büyük kötü adam olan Grindelwald rolü, Johnny Depp’e tam oturacak gibi gözüküyor. David Yates, yaptığı açıklamada ikinci filmde fantastik canavarları daha az göreceğimizi ve Depp’in oynadığı rolün filmin ana karakterlerinden biri olacağını belirtti.

Karakter oyuncu eşleşmeleri ile ilgili süreci ise “Her rol için hangi oyuncunun oynaması gerektiği üzerine uzun süre çalıştık, zaten bu güne kadar bir sürü farklı karakterde başarıyla izlediğimiz Johnny Depp kafamızdaki Grindelwald karakteriyle tam eşleşti” açıklamasıyla bizlerle paylaşan David Yates, filmle ilgileri beklentileri de epeyce arttırdı.