MÜJDEMİZİ İSTERİZ, DUMBLEDORE GERİ DÖNÜYOR!

MÜJDEMİZİ İSTERİZ, DUMBLEDORE GERİ DÖNÜYOR!


Kim oynayacak şimdilik belirsiz


“Harry Potter evreninde daha ne anlatılabilir ki?” diyenlere tokat gibi cevap geldi. Beş filmden oluşacak bir seri olduğu kesinleşen Fantastic Beasts and Where to Find Them’den taze haber var.

Son dört Harry Potter filmini yönetmesinin yanı sıra 18 Kasım’da bizlerle buluşacak Fantastic Beasts evreninin ve şimdilik ikinci filmin yönetmeni olduğu kesinleşen David Yates’in bizzat kendisinin yaptığı “İkinci filmde Dumbledore geri geliyor ve Newton ile güzel bir iki sahnesi var. Dumbledore’u kim oynasın diye tartışıyoruz, biraz yardıma hayır demeyiz” açıklamasına göre serinin babacan karakteri Dumbledore bir kere daha karşımıza çıkacak. Önceki Dumbledore’lardan usta oyuncular Richard Harris ve Michael Gambon’ın performansları düşünüldüğünde kimin tekrar bu rol için seçileceği yönünde film ekibini zor bir karar bekliyor gibi gözüküyor. Harry Potter kitaplarında sadece flashback olarak karşımıza çıkan hikayeleri de beyaz perdede göreceğimiz bu yeni seri, orijinal serinin hayranlarını bir hayli tatmin edeceğe benziyor.

Vizyona girmesine sayılı günler kala sizleri Fantastic Beasts and Where to Find Them’in fragmanı ile baş başa bırakalım.