THE BLACK HEART PROCESSION 1 NİSAN’DA #STUDIO’DA!

THE BLACK HEART PROCESSION 1 NİSAN’DA #STUDIO’DA!


Anlamlı turne, anlamlı konser


Şöyle en kültünden bir indie rock grubu? Uzun süredir ortalıklarda gözükmüyor olsun… Sadece iki konser için birleştiği bir yılın ardından 2017’de turneye çıksın. Grubun merkezini oluşturan ikili, yazdığı şarkılarla bünyenizde izler bıraksın. İlk albümünün üstünden de 20 yıl geçmiş olsun ki, özel bir turne kapsamında kendilerini izleme şansını yakalayın.

tbhp-duyuru

Bu dediklerimizin hepsi tek bir grubu işaret ediyor. 1998 yılında yayınlanan ilk albümü 1’dan itibaren nice başucu şarkısı ve albümüne hayat veren The Black Heart Procession’dan bahsediyoruz. Pall Jenkins ve Tobias Nathaniel’ın beyin ikilisi olduğu ikonik indie rock grubu The Black Heart Procession, 2016’da sadece iki konser için bir araya gelmişti. Bu yeniden birleşim, 2017 yılında çıkılacak özel bir turneyle devam ediyor. ABD’li grup, ilk albümü 1’ın 20. yılına özel turne kapsamında 1 Nisan 2017’de #studio’da sahne alacak.

Zorlu PSM’nin alternatif ve elektronik müzik etkinlikleriyle dolu bir programa yelken açan beş yıldızlık mekanı #studio’da gerçekleşecek konserde sahne alacak The Black Heart Procession, ilk albümü 1’i baştan sona çalacak. Literatüre gerçekten de “özel bir konser” olarak geçecek konserdeki yerimizi almak için şimdiden sabırsızlanıyoruz!

Bu kutlu haberin şerefine 1’ı en baştan dinlemek gerek!