YARIN AKŞAM MUTLULUĞUN FORMÜLÜ ÇOK AÇIK!

YARIN AKŞAM MUTLULUĞUN FORMÜLÜ ÇOK AÇIK!


Kadebostany Bayramı


4 Kasım Cuma? Ee? Yani n’olmuş? Bu da demek oluyor ki yarın akşam, hafta sonunun resmi başlangıcını yapıyoruz. Kartlarımızı akıllı oynayıp kendimize yakışan bir etkinlik seçmemiz lazım. Bu süreçte sizin yar ve yardımcınız olmaya karar veren Play Tuşu, gerekli tavsiye için yanınızda!

13062120_1181177625235435_2511133350116178830_n

 

Hem marş gibi şarkılar, hem elektronik altyapı, hem sıkı bir sahne duruşu, hem de canlı performans… Normal şartlar altında çok şey istiyorsunuz derdik, ama demiyoruz. Çünkü Kadebostany buna müsaade etmiyor!

Daha önce de ülkemizde sahne alıp akılları alan İsviçreli grup, yarın akşam bu konserler arasındaki en görkemlisi olmasına kesin gözüyle baktığımız bir performansa hazırlanıyor. Zorlu PSM’nin görkemli sahnesi ve ses sisteminin gücünü arkasına alacak teatral grup, ilk iki albümü ve canlı performansları ile zihinlerimize nakış gibi işlediği “Pop Cumhuriyeti” imajını bizlerle buluşturacak. DJ, yapımcı ve besteci Kadebostan önderliğindeki üniformalı pop ordusu, ilk iki albümü The National Fanfare of Kadebostany ve Pop Collection’la aralarında Kazak Rules, Walking with a Ghost ve Castle in the Snow’un da bulunduğu marş kıvamındaki hit şarkıları dinleyicilerine sunmuştu. Frozen to Death’le yakında piyasada olacak üçüncü albüm Soldiers of Love’ı müjdeleyen ve müjdelerken eski formundan hiçbir şey kaybetmediğini kanıtlayan grup, bu şarkının videosuyla hem görsel hem de işitsel kimliğinde bir üst seviyeye çıktığını da kanıtlamıştı.

Fifty Shades of Grey soundtrack’inde Beyoncé kıskandıran Beyoncé cover’ı Crazy In Love’la yer alarak büyük başarı elde eden Kadebostany, yarın gecenin manşetinde yer alıyor. “Cumartesi Gecesi Ateşi” kalıbını “Cuma Gecesi Ateşi”yle değiş tokuş edecek Kadebostany konseri, yarın akşam Zorlu PSM’de!

“Nasıl, nereden, ne şekil bilet alırım?” diyenlerin GPRS’i olarak kendilerini şuraya davet ediyoruz.