JACKIE’Yİ İKSV GALALARI KAPSAMINDA HERKESTEN ÖNCE İZLEYİN

JACKIE’Yİ İKSV GALALARI KAPSAMINDA HERKESTEN ÖNCE İZLEYİN


Natalie Portman'la erken buluşma


Dün koştur koştur La La Land’in İKSV Galaları kapsamındaki gösterimine gittik. Bilette başlangıç saati 21.00 yazıyordu, ama gösterim saati meğer 21.30’muş. Ama beklediğimize fazlasıyla değeceğini biliyorduk. Öyle de oldu!

Gerçekten de dendiği kadar varmış. Dün geceden beri filmin tablo gibi karelerini düşünüp düşünüp sırıtıyoruz. Damien Chazelle, büyük bir yönetmenlik işi daha kotarmış. Emma Stone’la Ryan Gosling’in uyumu da malum. Ancak özellikle Stone’un performansına hayran kaldık. La La Land, yılın en iyi iki üç filminden biri, aynı zamanda yılın en feel good filmi. Bizce vizyon tarihi olan 30 Aralık’ta koştur koştur gidin!

jackie-1

Neyse…

Filmin gösterilmesini beklerken içeri giren yetkili ağabeyin verdiği müjdeyi aktaralım. Natalie Portman’ın En İyi Kadın Oyuncu, Mica Levi’nin ise En İyi Film Müziği dalında Oscar’a koşmasına imkan verecek yeni Pablo Larraín filmi Jackie, İKSV Galaları kapsamında 11 Ocak’ta Nişantaşı City’s’te gösterilecek. Bir iki güne resmen duyurulur, event’i açılır. Ardından da biletler satışa çıkar ve ışık hızında tükenir. Bizden uyarması, UYANIK OLUN!

Jackie’nin genel gösterim tarihi 20 Ocak.