KAAN DÜZARAT’TAN GERİ DÖNÜŞ GİBİ GERİ DÖNÜŞ

KAAN DÜZARAT’TAN GERİ DÖNÜŞ GİBİ GERİ DÖNÜŞ


Worst Things Better Things


Uzun zamandır solo işlerine rastlamadığımız müzik sahnemizin kitap gibi ismi Kaan Düzarat, “geri dönüş gibi geri dönüş” tanımını yapmamıza imkan veren bir tekli yayınladı.

kaan_duzarat_foto

Analog Kültür’ün kültürlüsü; Vesvese, Salı Sallanır ve Orange Date’in süper kahramanı; Detroit techno’dan Türkçe edit’lere kadar uzanan engin müzik birikiminin sahibi DüzaratWorst Things Better Things’le 6 dakikalığına “Ne iyi ettin de geldin!” dedirtiyor. Sonra bir daha dinliyoruz şarkıyı ve ne diyoruz? “Ne iyi ettin de geldin!”

Tekliyi dinledikçe bir de bakmışsınız ki vücut diliniz “salına salına sinsice” değil de “salına salına açık seçik” olmuş! Teklinin sound’u için “Techno meets Bizimkiler soundtrack” dersek pek de yanlış olmaz.

Bu şarkı; Camel, Cem G ve D L şarkılarının da yer aldığı ilk Galatea toplaması kapsamında vizyona girdi. Toplamanın plağını ister buradan gümrüğe takılmama garantili fiyatıyla, isterseniz de Düzo’nun dükkanı Analog Kültür’den satın alabilirsiniz. Çay may ikram da etmez hem, ama sohbeti iyidir!

Umarız arkası arayı açmadan gelir Kaan Ağabey, iyi haberlerini bekliyoruz!