MARVIN GAYE’İN HAYATI, JAMIE FOXX YAPIMCILIĞINDA DİZİ OLUYOR

MARVIN GAYE’İN HAYATI, JAMIE FOXX YAPIMCILIĞINDA DİZİ OLUYOR


Dream of a lifetime...


Efsanevi sesiyle Soul müziğin baş tacı Marvin Gaye’in hayatı TV dizisi olacak, dizinin baş yapımcılığını ise Jamie Foxx üstlenecek! Django’lukta zincir tanımayan başarılı aktör Foxx’a yapımcılıkta Passe Jones Entertainment’tan Suzanne de Passe ve Madison Jones’un yanı sıra Marvin Gaye’in oğlu Marvin Gaye III de eşlik edecek. Gaye III, proje için sarf ettiği “Marvin Gaye’in hayat hikayesini anlatan çok güçlü ve betimleyici bir çalışma olacak.” sözleriyle, projenin yalan yanlış bilgiler ekleyen ya da mübalağa sanatından çokça faydalanan, yüksek beklentilerin ardından da hayal kırıklığı yaratmış birçok diğer biyografiye benzemeyeceği umudunu veriyor.

Başarılarıyla olduğu kadar trajik kısımlarıyla da hatırladığımız müzisyenin 44 yaşında babasının kurşunuyla Los Angeles’ta sona eren hayat hikayesi daha önce de sayısız film yapımcısı, müzisyen ve aktör tarafından anlatılmak istense de Jamie Foxx, Gaye ailesi tarafından izin ve yetki verilen ilk isim olacak.

Marvin Gaye’i kimin canlandıracağı, dizinin ne zaman çıkacağı ya da kadrosu henüz belli olmasa da, kendi de bir müzisyen olan Jamie Foxx, sanatçının ruhunu derinden yakalayıp ailesiyle de el ele verip ortaya samimi bir çalışma çıkaracak gibi görünüyor.