ROBERT DE NIRO THE IRISHMAN’DE 40 YAŞ GENÇ GÖZÜKECEK

ROBERT DE NIRO THE IRISHMAN’DE 40 YAŞ GENÇ GÖZÜKECEK


Yalçın Çakır ve gençleştirme tekniği iş başına


Martin Scorsese’nin 2018’de vizyona girmesi beklenen filmi The Irishman’den yeni haberler var! Hem de ilginç haberler!

Usta yönetmen Martin Scorsese’nin 2018’de vizyona girmesi beklenen filmi The Irishman’de CGI teknolojisini kullanacağını ve Robert De Niro’yu 40 yaş genç göstereceği, filmin yapımcısı Gastón Pavlovich tarafından doğrulandı.

Usta oyuncu Robert De Niro, 2015’te Scorsese’nin Benjamin Button’vari bir teknikle kendisini ve diğer oyuncuları daha genç göstermeye çalıştığını açıklamıştı. Filmin yapımcısı Gastón Pavlovich ise Scorsese’nin CGI teknolojisini kullanarak Robert De Niro’yu Godfather 2’deki gibi genç gösterebileceğini ama hala bu teknoloji üzerinde çalıştıklarını açıkladı. “Gerçekten olağanüstü bir teknoloji. Oyuncular herhangi bir protez ya da makyaj kullanmaksızın rollerini canlandırıyor ve gerisini teknoloji hallediyor. Onları farklı zamanlardaymış gibi kullanabiliyoruz. Bununla ilgili bir kaç test yaptık sonuçlar gerçekten şok ediciydi. Bütün bunların üstüne De Niro’yu Godfather 2’deki gibi genç izleyebileceğinizi hayal edin, hem de 2018’de.” Şeklinde konuşan Gastón Pavlovich, bu açıklamasıyla filmin çıkmasına daha bir seneden fazla varken bizleri heyecanlandırmayı başarıyor.

2018’de vizyona girmesi beklenen Charles Brandt’ın aynı isimli  romanından Steven Zaillian tarafından beyaz perdeye uyarlanan The Irishman’in kadrosunda Robert De Niro’nun yanı sıra Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel gibi usta isimler de yer alıyor.