YENİ WES ANDERSON FİLMİ ISLE OF DOGS’TAN İLK TEASER POSTER

YENİ WES ANDERSON FİLMİ ISLE OF DOGS’TAN İLK TEASER POSTER


Duvarınızı da süslesin ister misiniz?


Yeni Wes Anderson filmi hakkında bir takım bilgilere çok şükür ki sahibiz.

Bryan Cranston, Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, F Murray Abraham, Tilda Swinton, Yoko Ono, Harvey Keitel, Greta Gerwig, Bob Balaban, Frances McDormand ve Lev Schreiber gibi isimleri seslendirme kadrosunda bulunduran animasyon filmin adı Isle of Dogs. Japonya’da geçecek animasyon film, köpeğini aramak için maceraya atılan bir çocuğun hikayesine odaklanacak.

2018’de vizyona girmesi beklenen filmde bir karakteri seslendirmek isteyenler için şurada bir kampanya da başlatılmıştı. Bu kampanya, bizlere Isle of Dogs’un konsept tasarımından doğan ilk teaser posterini ulaştırdı.

Sinema endüstrisine yaptığı katkılarla bilinen Martin Scorsese’nin sahibi olduğu The Film Foundation isimli kuruluşa yapılan bağışlar doğrultusunda birçok ödül kazanabiliyorsunuz. Bu ödüllerden biri de Isle of Dogs’un teaser posteri…

Sınırlı sayıda basılan ve Wes Anderson’ın imzasını taşıyan Isle of Dogs posterine fiziksel formatta sahip olmak biraz kabarık bir cüzdan gerektiriyor. 10.000 Dolar bağışladığınız takdirde Isle of Dogs’un konsept tasarımından doğan ilk posteri sizin olabilir. Buyurun buraya.

Ancak bakmak da parayla mı? Hayır bedava!

isle-of-dogs-poster

 

100 Dolar bağış yaptığınız takdirde ise Edward Norton’ın seslendirdiği esas köpeğimiz Rex’in baskısını taşıyan bir t-shirt sizin olabilir.

wes_shirt