BABY DRIVER’DAN YENİ GÖRSELLER YAYINLANDI

BABY DRIVER’DAN YENİ GÖRSELLER YAYINLANDI


Jamie Foxx, Kevin Spacey ve Flea!


Edgar Wright’ın yazıp yönettiği; başrollerinde Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jon Hamm ve hatta Red Hot Chilli Peppers’ın Flea’sının bile yer aldığı film, Baby Driver’dan yeni fotoğraflar yayınlandı.

Wright’ın Mint Royale için 2003’te yönettiği müzik videosu Blue Song’tan aldığı ilhamla işe giriştiği filmde de yönetmen yine, müzikal ögeleri altını çize çize öne çıkarıyor.

baby-driver-cast-jon-hamm-ansel-elgort-600x335

Filmde Divergent’tan bildiğimiz Ansel Elgort, azılı kötülere kaçışları için şoförlük yapan, genç ve bebeksi yüzünden dolayı da Baby lakabıyla bilinen sürücüyü oynuyor. Kulak çınlamasından muzdarip Baby, sorununa yardımcı olması için bütün yol, birbirinden seçmece şarkılar dinliyor.

Edgar Wright, Entertaintment Weekly’ye verdiği röportajda filmden şöyle bahsediyor:

“Her zaman gücünü müzikten alan bir aksiyon filmi yapmak istemiştim. Daha önceki filmlerimde de müziğin payı vardı; fakat bir kademe daha ileri gidip bütün vaktini müzik dinleyerek geçiren bir karakter fikrini düşündüm. Yani, şimdi elinizde bütün varlığının, özellikle banka soygunlarının ve hızlı firarların müziğini dinleten bu genç kaçış şoförü var.”

baby-driver-ansel-elgort-600x368

Umarız ki bu kadar zahmete girip bütün filme soundtrack döşemişken birbirinden motive edici “Yol şarkıları playlist’i” nezdinde bir Spotify listesi de yayınlarlar.

Eiza González, Lily James ve fotoğraflarda yer almasa bile filmde izleyeceğimiz Jon Bernthal’ın da rol aldığı, 27 Ağustos’ta vizyona girmesi beklenen Baby Driver’dan ilk görüntüler ile ilgilileri baş başa bırakıyoruz.

baby-driver-image-2-600x348

baby-driver-image-3-600x379

 

baby-driver-image-1-600x378

 

baby-driver-slate-600x338