BEN AFFLECK BATMAN FİLMİNİ YÖNETMEYECEK

BEN AFFLECK BATMAN FİLMİNİ YÖNETMEYECEK


Batmobile'ime biner giderim...


Argo’yla yönetmenlik koltuğunu çok yakıştırdığımız Ben Affleck, büyük bir iddiayla gösterime giren ancak genellikle hüsran dolu geri dönüşlere maruz kalan yeni yönetmenlik denemesi Live by Night’ın ardından Batman’in yönetmenlik koltuğunu bıraktı.

Birçoklarımıza göre fiyaskoyla sonuçlanan Batman v Superman: Dawn of Justice’le Batman kimliğine bürünen Affleck, daha önceden hem yöneteceği hem de başrolde olacağı açıklanan solo Batman filminde artık sadece oyuncu olarak yer alacak.

ben-affleck-batman

Ben Affleck, durumu şöyle açıklıyor: “Batman rolü büyük bir konsantrasyon gerektiriyor. Hem oyunculuk hem de yönetmenlik yaparak gerekli motivasyonu sağlayamayabilirim.”

Live by Night’ın duvara toslaması, daha evvelden Batman’in yönetmenliğini yapmak için yanıp tutuştuğunu söyleyen Affleck’in ve de stüdyonun gözünü korkutmuş olabilir. O yüzden riske girmediklerini düşünüyoruz.

Batman filmi için yeni yönetmen arayışları başladı bile. Dwan of the Planet of the Apes’in yönetmeni Matt Reeves de adaylardan biri…

Affleck’i solo Batman filmi öncesinde, 17 Kasım’da gösterime girecek Justice League’de bir kez daha Batman olarak izleyeceğiz.