16. !F İSTANBUL BAĞIMSIZ FİLMLER FESTİVALİ’NİN PROGRAMI AÇIKLANDI

16. !F İSTANBUL BAĞIMSIZ FİLMLER FESTİVALİ’NİN PROGRAMI AÇIKLANDI


Biletler ise 3 Şubat'ta satışta!


Bu yıl 16.’sı düzenlenen !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin programı açıklandı! Biletleri 3 Şubat’ta satışa çıkacak filmlere önceden bir göz atabilir, plan program yapabilirsiniz.

16-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin İstanbul ayağı, açılışını 2016 Uluslararası Stockholm Film Festivali’nde En İyi Belgesel Ödülü’nü alan Çin yapımı Hooligan Sparrow filmiyle yapacak.

Kapanışın ise 20 yıldır beklenen T2 Trainspotting ile yapılacağının müjdesini daha önceden vermiştik.

Birbirinden bağımsız, birbirinden güzel filmlerin hepsini buraya yazıp kafanızı ütülemektense programın çizelgesini buraya, !f İstanbul’un web sitesindeki takvimi ise buraya bırakıyoruz.

planetarium_01_mustuse

Festivalde En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil olmak üzere 8 dalda Oscar’a aday olan Moonlight, yeni sezonunu sabırsızca beklediğimiz David Lynch’in kült dizisi Twin Peaks’in beyaz perde versiyonu 1992 yapımı Twin Peaks: Fire Walk With Me‘nin yenilenmiş 4K çözünürlüklü kopyası ve Johnny Depp’in biricik kızı Lily Rose Depp’in Natalie Portman ile başrollerini paylaştığı, 1930’lar Fransa’sında geçen Planetarium gibi geniş bir yelpazede birçok güzel yapım yer alıyor.

3 Şubat’ta satışa çıkacak biletler için şimdiden nöbet tutmaya başlayabilirsiniz!