FATHER JOHN MISTY YENİ ALBÜMÜNÜ MİNİ BELGESELİYLE DUYURDU

FATHER JOHN MISTY YENİ ALBÜMÜNÜ MİNİ BELGESELİYLE DUYURDU


Pure Comedy: The Film


Dün yeni albümünden ilk şarkıyı protest bir müzik videosuyla müjdeleyen Father John Misty, a.k.a. J. Tillman, 7 Nisan’da çıkacak üçüncü stüdyo albümü Pure Comedy’yi ve ayrıntılarını da bugün duyurdu. 75 dakikalık albümün yapımcılığını J. Tillman ve Jonathan Wilson beraber yürütüyor.

1401x788-JoshTillman_RollingStone_20

Sanatçının 2015’teki I Love You, Honeybear’dan sonra ilk uzun kaydı olan albüm için aynı zamanda albümün yapılış sürecini anlatan Pure Comedy: The Film isminde 25 dakikalık bir mini belgesel de yayınlandı. J. Tillman ve Grant James tarafından yönetilen Pure Comedy’de Tillman’ı stüdyoda yeni şarkılarını çalarken, üstsüz resim yaparken ve cayır cayır yanan L.A boylarında arabayla piyasa yaparken görebilirsiniz.

Besteci Gavin Bryans, albüme yaylılar, üflemeliler ve aranjmanlar konusunda katkı sağlarken Nico Muhly ve Thomas Bartlett’ın da albümde çokça emeği geçiyor.

Ed Steed tarafından hazırlanan albüm kapağının, dört farklı varyantı mevcut. LP’nin deluxe edition’ı alüminyum ve bakırla kaplanmış renkli plakla geliyor ve henüz cismine ulaşamadığımız kişiye göre ceket, poster ve holografik tarot kartlarını da içeriyor.

papajoh

Albümde yer alan 13 şarkı ise şöyle:

Pure Comedy:

01 Pure Comedy
02 Total Entertainment Forever
03 Things It Would Have Been Helpful to Know Before the Revolution
04 Ballad of the Dying Man
05 Birdie
06 Leaving LA
07 A Bigger Paper Bag
08 When the God of Love Returns There’ll Be Hell to Pay
09 Smoochie
10 Two Wildly Different Perspectives
11 The Memo
12 So I’m Growing Old on Magic Mountain
13 In Twenty Years or So

Dün yayınlanan Pure Comedy’nin müzik videosu da burada