MILLIE BOBBY BROWN GODZILLA’NIN DEVAM FİLMİNDE

MILLIE BOBBY BROWN GODZILLA’NIN DEVAM FİLMİNDE


Sen mi büyüksün, Eleven mı ey Godzilla?


Yayınlanan ilk sezonuyla herkesin favorisi haline gelen Stranger Things’te Eleven “birbir” rolüyle hafızalara kazınan Millie Bobby Brown, Godzilla’nın devam filminde yer alacak. Demogorgon’dan canavarların kralı Godzilla’ya transfer olan genç oyuncu, eminiz ki bu işin altından da başarıyla kalkar.

2016-07-18-stranger-things02

Godzilla: King of the Monsters, filminin karakter ve diğer teknik detayları şu an gizli tutulsa da Trick ‘r Treat ve Krampus gibi filmlerin yönetmeni Michael Dougherty filmi yönetecek ve senaryoyu da Krampus’ta beraber çalıştıkları Zach Shields ile ikisi ele alacaklar.

Şimdilik açıklanan tek oyuncu, Stranger Things’ten sonra yer alacağı ilk büyük yapım için kolları sıvayan Millie Bobby Brown.

2014’te vizyona giren 1954 yılındaki ilk filmin yeniden yapımı olan Godzilla, Rogue One: A Star Wars Story’nin de yönetmeni Gareth Edwards tarafından çekilmişti ve Breaking Bad’in Walter White’ı Bryan Cranston da filmde yer almıştı. Michael Dougherty yönetmenliğinde çekilecek devam filmi Godzilla: King of the Monsters, 22 Mart 2019’a ABD’de vizyona girecek.