NİLÜFER YANYA BBC WORLD NEWS’TE

NİLÜFER YANYA BBC WORLD NEWS’TE


27 Ocak'ta da Salon'da!


Şurada 27 Ocak’a ne kaldı? Play Tuşu -yani biz- işbirliğiyle Salon’da gerçekleşecek Nilüfer Yanya konseri, 2017’nin en çarpıcı müzik anlarından biri olmaya aday. Geçtiğimiz günlerde The Line of the Best Fit’in 2017’nin “A New Kind of Guitar Hero” başlığıyla 2017’nin en heyecan verici isimlerinden biri olarak kodlayarak paylaştığı röportajın ardından i-D de 2017’nin yıldız adayları videosunda Nilüfer Yanya’ya yer verdi.

İşte video

Kısacası Nilüfer Yanya, çok çok kısa süre içinde jet hızıyla yükselişini zirveye çıkaracak. Bunun öncesinde ise kendisi ve grubunu 27 Ocak’ta izleme şansını yakalayacaksınız.

Yanya’nın yükselişi diyoruz. Diyoruz ve haklıyız. BBC World News de Nilüfer Yanya’ya kayıtsız kalmadı ve kendisini Keep On Calling’in canlı performansıyla stüdyosuna konuk etti. Nilüfer Yanya’nın kadife sesi ve saksafoncu arkadaşının birlikteliği, bugünkü fon müziğiniz olmaya aday.

Biletlerin koşarak tükendiğini bir kez daha belirtmekte fayda var. Sold out olduğunda üzülmemek için biletinizi ŞURADAN hemen almanızı tavsiye ederiz.