ÖMER KARACAN’LA 1 NUMARA PROGRAMININ BÖLÜMLERİ YOUTUBE’DA

ÖMER KARACAN’LA 1 NUMARA PROGRAMININ BÖLÜMLERİ YOUTUBE’DA


Evladiyelik arşiv


Şöyle 80’ler sonu-90’lar başına gidiyoruz. Nostaljiyse nostalji! Hakkını vererek nostalji…

kqvfypr

İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamış. Televizyon ve radyo aracılığıyla, yurt dışına giden eş dosta sipariş yoluyla müziğe ulaşılan yıllar. TRT’de 1 Numara diye bir program yayınlanıyor. Sunucusu da bir dönem Number 1’ın sahibi olan Ömer Karacan. Devlet televizyonunda kalite çıtası hayli yüksek anlayacağınız…

hqdefault

Günümüz Türkiye’sindeki müzik programlarını alıp toplayıp beşle çarpacak kalitesiyle dünya müzik sahnesinin o dönemini başarıyla yansıtan programın birçok bölümü, Youtube’da izlenebiliyor. Neredeyse 1 yıldır Number 1’ın Youtube kanalında arşivli olarak yer alan programın bölümlerinin izlenme sayıları 80-90 civarında.

r65gksv

80’ler sonu 90’lar başı dünya müzik sahnesinin nabzını tutan, 90’lar gibi 90’ları dibine kadar hissettiren programın bölümlerini izlemeseniz bile fonda çalması başlı başına keyif sebebi. En azından misler gibi birer playlist’iniz olur!

Ömer Karacan’ın, dönemin günümüzde de bir süredir tavan yapan moda algısını tam anlamıyla yansıttığı 1 Numara’nın birkaç bölümünü buraya bırakıyoruz. Tamamı Number 1’ın Youtube hesabında!