SERGE PIZZORNO: “YENİ KASABIAN ALBÜMÜ VAR YA… MİSSS!”

SERGE PIZZORNO: “YENİ KASABIAN ALBÜMÜ VAR YA… MİSSS!”


“Bugüne kadar yaptığımız en iyi albüm”


Son olarak 2014 yılında 48:13’i yayınlayan Kasabian’dan yakında yayınlanacak yeni albümle ilgili haberler gelirken, grubun gitaristi ve söz yazarı Serge Pizzorno kaydın içeriğiyle ilgili konuştu.

Yeni albümlerinin tamamlandığını açıklayan Serge Pizzorno, bu albümde şimdiye kadar yazdığı en iyi şarkının olduğunu açıkladı. Verdiği bir röportajda  “Aslında Mayıs 2016’da kayıtları tamamlamıştık ama ilk kez hayatımda bir yaz mevsimini boş geçirmek istedim ve albümü erteledik. İnanılmaz bir yazdı, evlendim, güzel bir tatil yaptım. Eylül’de eve döndüğümde her şeye baştan başladım. Her şeyi akustik halde tekrar çaldım ve daha da güzel oldu. Geçirdiğim süreç albümü bambaşka bir seviyeye taşıdı. Bu dönemde bir şarkı yazdım ve bana mükemmel hissettirdi. Bence şu ana kadar ortaya çıkardığım en iyi iş. İsmi “Bless This Acid House”, güzel ve çılgın zamanları hatırlatıyor.” açıklamasıyla Pizzorno, albümün gelişimini ve heyecanını bizlere aktardı.

685

Albümle ilgili konuşmaya devam eden Pizzorno, “Seviğimiz bir şarkı var, adı Ill Ray (The King). Yerel bir karakterdi, biraz kafası yanıktı ama kral adamdı. İnsanı gaza getiren bir şarkı ve gerçekten iyi. Bu albüm biraz Beasite Boys, biraz Justice, biraz da Northern Soul havalarında bir şey olacak, bekleyin ve görün.” demeciyle, “Acaba ortaya nasıl bir şey çıkacak ki? “ sorusunu akıllara getirdi.

Yılbaşında grubun Soundcloud hesabından paylaşılan Pressie isimli şarkının 1 dakikalık teaser’ını hatırlayalım.