J.J. ABRAMS VE STEPHEN KING’İN GİZEMLİ PROJESİNDEN İLK FRAGMAN

J.J. ABRAMS VE STEPHEN KING’İN GİZEMLİ PROJESİNDEN İLK FRAGMAN


Castle Rock'ın karanlık dünyasına buyurun


Stephen King’in karanlık dünyasıyla J.J. Abrams’ın gizemli dokunuşlarını bir araya getiren sürpriz proje Castle Rock’tan teaser gibi teaser yayınlandı!

Westworld, Person of Interest ve Star Wars: The Force Awakens gibi sağlam işleri gizemciliğiyle işleyen J.J. Abrams’ın yapımcılığında hayata geçecek projenin ismi, William Golding’in distopik romanı Sineklerin Tanrısı’nda bulunan tepe Castle Rock’tan esinleniyor.

Stephen King’in The Dead Zone, Cujo, The Dark Half, Needful Things gibi birçok romanında da adı geçen kurgusal bir yer olduğundan Castle Rock’ın, yazarın diğer eserlerinin evreninden ve karakterlerinden beslenecek bir seri olabileceğini söyleyebiliriz.

Daha önce yine Stephen King’in 11.22.63 eserinin TV ekranlarına uyarlamasına da ev sahipliği yapan Hulu’da yayınlanacak projenin yönetmeni ve oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da yayınlanan fragman, Stranger Things ve türevleriyle pekişen ürkme hevesimizi tekrar tekrar güncelliyor.

Şimdilik iki büyükler’den başka ayrıntısı olmayan projenin nerelere uzanacağını şimdiden kestirmek güç; ama J.J. Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot’ın Twitter hesabından paylaştığı ipucundan yola çıkarsak ormanda bir işler döneceği kesin.