TAIKA WAITITI’DEN STOP-MOTION ANİMASYON FİLM: BUBBLES

TAIKA WAITITI’DEN STOP-MOTION ANİMASYON FİLM: BUBBLES


Şempanze Bubbles'ın gözünden Michael Jackson


Thor: Ragnarok’la büyük Hollywood zıplamasını yapmaya hazırlanan Taika Waititi, Yeni Zelanda gişe rekorunu kıran Hunt For Wilderpeople’la geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. Yeni Zelandalı yönetmen, sık sık What We Do in the Shadows’un devamını çekmek için hazırlandığından da bahsediyor. We’re Wolves ismini taşıyacak film, ilk filmdeki kurt adamların hikayesine odaklanacak.

AL.022015.shadows1

michael-jackson-bubbles-1

Ondan önce ise yeni bir Taika Waititi projesiyle karşı karşıya kalacağız. Yönetmen, Michael Jackson’ın şempanzesi Bubbles’ı merkezine alan bir stop-motion animasyon filmi yönetecek. Jackson’ın 1983’te sahiplendiği Bubbles, uzunca bir süre Neverland’de kalmıştı.

Bubbles’ın gözünden Michael Jackson’ın hayatını gözlemleyeceğimiz animasyon filmde Waititi’yle çalışacak isim, beklentilerimizi daha da arttırıyor. Wes Anderson imzalı Fantastic Mr. Fox’un animasyon yönetmeni Mark Gustafson, projede Waititi’yle beraber çalışacak.

2010 yapımı filmi Boy’da da Michael Jackson sevgisi ve tutkusunu başrole koyan Taika Waititi, 2019’da gösterime girmesi beklenen bu proje için hayli heyecanlı olduğunu söylüyor!