TONI ERDMANN’IN YENİDEN ÇEVRİMİNDEN KÖTÜ HABER

TONI ERDMANN’IN YENİDEN ÇEVRİMİNDEN KÖTÜ HABER



Bu senenin en başarılı filmlerinden olan ve Oscar ödüllerinde de En İyi Yabancı Film dalında adaylık kazanan Toni Erdmann’ın Jack Nicholson’lı yeniden çevriminden kötü haberler var.

Katıldığı festivallerde ödülleri toplayıp bir de Oscar adaylığı kaptıktan sonra daha üstünden bir sene bile geçmemişken hemen Hollywood ağına düşen Toni Erdmann, Jack Nicholson ve Kristen Wiig’in başrollerinde olduğu bir ABD versiyonuyla beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyordu. Ama projenin Adam McKay ve Will Ferrell ile prodüktör koltuğunda oturcağı açıklanan orijinal filmin yönetmeni Maren Ade, projeden çekildiğini açıkladı. Akıllara hemen “Orijinal filmin değerini düşürecek bir uyarlama mı olacak?” sorusunun gelmesine sebep olan bu hareketten sonra filmin geleceği de merak konusu…

Kulislerde dönen dedikodulardan en büyüğü ise bu olaydan sonra filmin yönetmen koltuğuna, prodüktörlerden Adam McKay’in geçmesinin beklendiği yönünde. The Big Short ve Anchorman filmlerinin yönetmenliğini üstlenen 48 yaşındaki ABD’li yönetmen, projenin başına geçme ihtimali en yüksek isim olarak duruyor.