YERLİ MÜZİK SAHNESİNİN TÜM HEYECANI INDIECITY V İLE SALON’DA

YERLİ MÜZİK SAHNESİNİN TÜM HEYECANI INDIECITY V İLE SALON’DA


Salon'dan Sumahan'a uzanan bağımsız müzik maratonu


Ülkemiz müzik sahnesinin bir elin parmaklarını geçmeyecek bağımsız plak şirketlerinden biri olan Partapart, severek dinleyip koşa koşa gittiğimiz IndieCity serisinin beşincisini 4 Mart Cumartesi akşamı bir kez daha Salon’da gerçekleştirecek.

16707332_1323314987731305_2281530847909263437_o

Bir plak firmasından çok alternatif sahnenin genç yeteneklerinin bir araya geldiği geniş bir platform haline dönüşen Partapart Records, bünyesindeki yerli isimlerin yanı sıra Dark Sky, Throwing Snow, Weval, Jacob Korn, Marc Pinol ve Jimi gibi başarılı yabancı isimleri de bu topraklara getirip güzel müziğe daha da güzel müzik ekliyor… İyi ki de yapıyor.

Üç yıl boyunca Peyote’de devam etkinlik serisini geçen seneden itibaren şehrin en sevilen canlı müzik mekanlarından Salon’a taşıyan Partapart ailesinin, 4 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek etkinliğinde kimler yok kimler. Flying Lotus ile yaptığı çalışmayla göğsümüzü kabartan Ahu, bizim de 2016’nın En İyi 50 Albümü  listemize koymaktan mutluluk duyduğumuz Glasxs, Partapart ailesinin en yeni, genç ve gelecek vaat eden üyesi Jtamul’un yanı sıra Partapart’ın seçkilerinden oluşan Partapart Likes ve gecenin açılışını üstlenip bizi bu geceye ısındıracak Play Tuşu onaylı, hatta Play Tuşu’nun ta kendisi PT Soundsystem 4 Mart’ta dans pistini yer yer ateşe verip yer yer ağır ağır sallandıracak isimler arasında.

IndieCity V; 4 Mart Cumartesi akşamı Salon’da Dark Sky, Throwing Snow, Glasxs, Jtamul, PT SoundSystem ve Partapart Likes’ı ağırlayacak. Gecenin devamında ise, “Red Bull Music Academy x Partapart” afterparty kapsamında Jacob Korn, Marc Pinol ve Ahu ‘nun performanslarıyla Sumahan’da bir afterparty gerçekleşecek.