AMERICAN CRIME STORY’NİN 3. SEZONUNDA DONATELLA VERSACE: PENÉLOPE CRUZ

AMERICAN CRIME STORY’NİN 3. SEZONUNDA DONATELLA VERSACE: PENÉLOPE CRUZ


Versace: American Crime Story üçüncü sezon!


Penélope Cruz, FX’in ABD tarihinin yaşanmış olaylarına ışık tutan antoloji serisi American Crime Story’nin üçüncü sezonunda Gianni Versace’nin kız kardeşi Donatella Versace’ye hayat verecek.

Penelope-Cruz-

Ryan Murphy’nin yöneteceği Versace: American Crime Story, moda ikonu Gianni Versace’nin 1997’de evinin merdivenlerinde uğradığı suikast etrafında şekillenecek.

Vanity Fair yazarı Maureen Orth’un Vulgar Favors kitabından TV ekranlarına uyarlanacak üçüncü sezonda Gianni’yi Edgar Ramirez, Gianni’nin katili Andrew Cunanan’ı da Darran Criss canlandıracak.

Aynı yıl 5 cinayet işleyen seri katil Cunanan, Gianni’yi Miami’deki evinin önünde öldürdükten 8 gün sonra da intihar etmişti.

American Horror Story’deki performansının ardından Donatella’ya hayat verecek ismin Lady Gaga olacağı yönünde söylentiler dolaşıyordu. Fakat Murphy, geçtiğimiz Ocak’ta çalışmaların en az 5 ay süreceğini, çok istese de Gaga’nın programını düşününce böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyerek rivayetleri reddetti.

Çekimlerine önümüzdeki ay Los Angeles’ta başlanacak diziyi 2018’de izleyeceğiz.

American Crime Story’nin yine 2018’de yayınlanmaya başlayacak ikinci sezonu da 2005’te yaşanan Katrina Kasırgasını ve bir felaketin dağıttığı hayatları işliyor.