GAME OF THRONES’UN YEDİNCİ SEZONU GELMEDEN SEKİZDEN HABERLER

GAME OF THRONES’UN YEDİNCİ SEZONU GELMEDEN SEKİZDEN HABERLER


Game of Thrones'suz kaldığımız günler de gelecek


Büyük Savaş kapıya dayandığından sabırsızca beklediğimiz 7. Game of Thrones sezonunun 16 Temmuz’da yayınlanacağı ve 7 bölümden oluşacağı geçtiğimiz hafta sonu Austin’de gerçekleşen South by Southwest’te duyurulmuştu.

game-of-thrones

Daha önceden de 8. yani son sezonun en kısa Game of Thrones sezonu olacağını çıtlatmışlardı, şimdi de David Benioff ve Dan Weiss tarafından yine SXSW’de netleştirildi. Game of Thrones’un son ayağı, 6 bölümden oluşacak, 6! Yeter mi? Yetmez! Sen o kadar bekle, sonra 6 bölüm izle.

Şu an son sezonun senaryosunu yazmaya başlayan Benioff ve Weiss, bölümleri dört kişi paylaşarak yüklerini hafifletmiş. Dan Hill 8.sezonun ilk bölümü, Brian Cogman ikinci bölümünü kaleme alacak. Kalan dört bölüm de bizim ikilide.

Normalde sahne ve bölüm paylaşmanın 2 dakikadan fazla sürmediğini; fakat bu sefer yapacakları son sezon olduğunu fark ettiklerinde çok daha fazla vakit harcadıklarını belirten ikilinin yanı sıra panelde Stark Kardeşler Maisie Williams ve Sophie Turner da vardı.

Williams çok sevdiği için önümüzdeki sezon Ed Sheeran’ın da ona sürpriz olsun diye dizide misafir oyuncu olarak yer alacağı Benioff tarafından onaylandı, yaşına veriyoruz Arya.

Kaçıranlar için geçtiğimiz hafta yayınlanan teaser,