HOLOGRAMLA DÜNYA TURNESİNİN İLK DURAĞI: DIO

HOLOGRAMLA DÜNYA TURNESİNİN İLK DURAĞI: DIO


Hologramın şad olsun Ronnie James Dio!


Ronnie James Dio’cular toplaşın! Rainbow, Black Sabbath ya da Dio Disciples’ta efsanenin efsanevi sesini ve varlığını canlı canlı tadamadınız da üzülüyor musunuz?

ronnie-james

Üzülmeyin, bu saatten sonra kendisini kanlı canlı izlememiz mümkün değil biliyorsunuz; ama hologramı da gelse hiç gelmemesinden iyidir. 2010’da hayatını kaybeden Dio, dünya turuna çıkacak ilk hologram oluyor.

Yaşayan Dio Disciples grup üyelerinin ve birkaç sürpriz müzisyenin yanında yer alacak Dio’nun hologramı, sanatçının menajerinin de desteğiyle Eyellusion tarafından oluşturulacak.

Eyellusion’dan Jeff Pezzuti’nin axs dergisine söylediğine göre söz konusu turne oldukça büyük çaplı olacak.

“Tura an itibariyle yön verildi ve yılın sonuna doğru bir duyuru yapmayı umut ediyoruz. Bu sadece ABD’yi ilgilendirmiyor, tam anlamıyla bir dünya turu olacak. Ronnie’nin hayranları bütün dünyaya yayılmış durumda. Ve biz de bu heyecan verici gösteriyi götürebildiğimiz her yere taşımak niyetindeyiz. Konser sadece Ronnie’den oluşmuyor. Eski grup üyeleri ve Tim ‘Ripper’ Owens gibi müzisyenler de etraflı bir sahne gösterisi için bizimle olacak.”

İlk kez geçen yıl Almanya’da Wacken Open Air Festivali’nde ve ABD’de Pollstar Live! ödüllerinde karşımıza çıkan Dio hologramı bakarsınız buraya da gelir. Biz umutluyuz.