KAFEİN, İYİ MÜZİK VE BOLCA GÜNEŞ BUGÜN SAKURA’DA

KAFEİN, İYİ MÜZİK VE BOLCA GÜNEŞ BUGÜN SAKURA’DA


Gel Moda Gel


“Sakura nedir ve nereden tedarik edilir?” gibi iki sorunuz olabilir…

Sakura, popüler kültüre Air’ın karıştırdığı, Cherry Blossom olarak da bildiğimiz, Japon kiraz ağacının açan çiçekleridir. Görsel olarak tadından yenmez, literal olarak yeniyor mu derseniz, tavsiye edilmiyor.

Peki nereden tedarik edebilirsiniz? Literal anlamda nereden tedarik edersiniz bilmiyoruz, çiçek pazarı veya halde tanıdığınız varsa bir soruşturun. Bizim bildiğimiz Sakura ise Moda’da Gürbüz Türk Sokak‘ta bugün açılışına bizim de bir el atacağımız pek tatlı bir eski nesil kahveci. Daha doğrusu yeni nesil kahveci değil, bize benzeyen bir yer, korkutmayan kahvecilerden…

16992300_225057257968591_2354849734730359902_o

 

4 Mart Cumartesi 16.00‘da başlayacak müzik, kahve ve belki de kutu bira serüveninde PT Soundsystem’ın 2/3’si olan Doğu Orcan ve Hakan Odabaşı, 2 hareketli 1 daha hareketli indie disco çalan Puht! ve etrafta biz varsak çok dalga geçmeyelim diye iyi çalan Hemi Behmoaras arkaplan müziğinden sorumlu olacak.

Giriş miriş yok, sokağa taşma, dans, taşikardi ve yabancıyı tanıdık eden misafirperverlik var. Oralardaysanız bekleriz. Ben tam anlamadım Facebook etkinliği isterim diyorsanız da buyrun.