MÜNİH’TE BİR MÜZE İÇİNDE GIPTAYLA BAKACAĞIMIZ BİR KULÜP AÇILIYOR

MÜNİH’TE BİR MÜZE İÇİNDE GIPTAYLA BAKACAĞIMIZ BİR KULÜP AÇILIYOR


Blitz


Elektronik müzik denince akla gelen ilk ülkelerden biri olan Almanya’dan yine dünyanın başka yerlerinde görmeye alışık olmadığımız bir açılış haberi geldi.

Museumsinsel_München

Münih’te bulunan; Alman tarihinde önemli yer tutan teknoloji ve bilim eserlerini sergileyen Deutsches Museum, önümüzdeki aydan itibaren içerisinde Blitz isimli bir gece klübü açmaya hazırlanıyor. 600 kişilik iki salon, son teknoloji ses sistemlerine sahip olan ve no-photo policy’nin uygulanacağı bu yeni gece kulübünden aynı zamanda içerisinde müzede yer alan bir restorana geçmek de mümkün olacak. İsmini 60’larda Londra’da bulunan kült eğlence mekanından alan Blitz, şehrin techno müzik severleri için adeta bir mabed olacak gibi gözüküyor.

Resident Advisor’ın haberine göre büyük isimlerin yerine daha küçük ve sıkı takipçi kitlesi olan isimlerle çalışmaya hazırlanan, 22 Nisan’da açılacak Blitz’in resident DJ’leri, Ilian Tape’in kurucularından Zenker Brothers ve Skee Mask olacak. Mekanın işletmeciliğini ise yine Münih’te Kong ve Bob Beaman klüplerinin de başında olan ekip üstlenecek. Bu ekibin içinde yer alan ve aynı zamanda mekanın resident DJ’lerinden biri olan DJ David Muallem yaptığı açıklamada “Blitz’i, gece hayatında mahremiyete ve özel hissetmeyi seven insanlar içn yarattık.” açıklamasını yaptı.

blitz-club-220317