ORİJİNAL PINK FLOYD – THE WALL TABLOLARI SATIŞA ÇIKIYOR

ORİJİNAL PINK FLOYD – THE WALL TABLOLARI SATIŞA ÇIKIYOR


Sahibinen...


Psychedelic müziğin ve rock müzik tarihinin en büyük isimlerinden olan ve kendinden sonra gelen sayısız grubu etkilemiş Pink Floyd, albüm kapaklarında yer alan tabloları satışa çıkarıyor.

Pink Floyd, The Wall’u yazmaya başladığı zaman ekibe dahil olan ve daha sonra diğer albümlerde de grupla birlikte çalışmaya devam eden Gerald Scarfe’nin tabloları ilk defa satışa çıkıyor. Daha sonraları grubun The Wall isimli belgeselinde animasyon haline getirilip kullanılan resimlerden 11 tanesi Gerald Scarfe tarafından seçilip San Francisco Art Exchange tarafından satışa çıkmaya hazırlanıyor. Aralarında The Scream, The Teacher, The Mother, Comfortably Numb gibi Pink Floyd denince akla gelen ilk görsellerin de yer alacağı sergi, en çok grubun hali vakti yerinde hayranlarını sevindirecek gibi gözüküyor.

Sergi Haziran ayına kadar San Fransisco Art Exchange’de gezilebilecek. Bizim gibi daha orta halli hayranlar ve bu sergiyi canlı görme şansına erişemeyenler ise bu tabloları serginin web sitesinden açıklamaları ile görebilirler.