SONG TO SONG’DA YER ALACAK MÜZİSYENLERİN ROLLERİ BELLİ OLDU

SONG TO SONG’DA YER ALACAK MÜZİSYENLERİN ROLLERİ BELLİ OLDU


Patti Smith, Iggy Pop, Lykke Li, Flea ve daha nicesi!


Terrence Malick’in piyasada oyuncu, müzisyen bırakmayıp hunharca herkesi kadrosuna kattığı yeni filmi Song to Song’ta yer alacak müzisyenlerin rolleri belli oldu!

Song to Song

Austin müzik sahnesinde tutunmaya çalışan iki çifti canlandıracak Rooney Mara, Ryan Gosling ve Natalie Portman, Michael Fassbender ikililerinin karmaşık aşklarına odaklanacak filmde Iggy Pop, Flea, Lykke Li, Patti Smith, John Lydon ve Alan Palomo (Neon Indian) gibi bir sürü müzisyen yer alıyor.

Malick’in çekimlerine 2011-2012’de Fun Fun Fun Festivali’nde ve 2012’de South by Southwest Festivali’nde başladığı sahnelerde, oyuncuları ve müzisyenleri hem sahnede hem de sahne dışında etkileşim halinde göreceğiz.

Song to Song

Ryan Gosling ve eski kız arkadaşını canlandıracak Lykke Li, beraber Bob Marley and the Wailers’ın Nigel Godrich yapımcılığında It Hurts to Be Alone’un yenilenen versiyonunu söyleyecekken The Black Lips de Rooney Mara’nın grubu olarak filmde belirecek. Fun Fun Fun Festivali’nde Mara sahnede çalıp söylerken Van Kilmer’ın gitar parçalayış anları da filmde var. Dana Falconberry de Rooney Mara’nın kız kardeşi rolünde karşımıza çıkacak. Michael Fassbender, filmde Black Joe Lewis & The Honeybears’ın kayıtlarının yapımcılığını üstlenecek.

Filmde kendilerini oynayacak, ama tabii ki söz hakkı da olacak müzisyenler de Iggy Pop, Patti Smith, Red Hot Chili Peppers, John Lydon ve Neon Indian. 

Song to Song

Diplo, Tegan and Sara, Florence Welch, Big Freedia ve Spank Rock da filmde bir görünüp kaçacak.

Patti Smith’in henüz yayınlanmamış God Running şarkısının yanında Die Antwoord, Bob Dylan, The Plasmatics, Julianna Barwick, Meredith Monk, Gyptian, Sharon Wan Etten ve daha birçok ismin müziklerini de Song to Song’da dinleyeceğiz.

Arcade Fire, Iron & Wine ve Fleet Foxes performansları da festivallerde kaydedilmiş olsa da filmde kendilerine yer bulamayacak. Yani, daha önce çok bahsedilen Christian Bale’in Fleet Foxes ile bongo çaldığı sahneyi de izleyemeyeceğiz.

portman-fassbender

10 Mart’ta çekimlerin çoğunun kaydedildiği SXSW’de ilk gösterimini yapacak Song to Song, 17 Mart’ta da ABD’de vizyona girecek. Buralara ne zaman gelir bilmiyoruz ama umarız ki çok beklemeyiz.