TERMINATOR’IN DEVAM FİLMİNDEN İPTAL HABERİ GELDİ

TERMINATOR’IN DEVAM FİLMİNDEN İPTAL HABERİ GELDİ


Hasta la vista, Arnold


Şu anda Kaliforniya valisi olarak görev yapan aktör/politikacı Arnold Scwarzenegger’in başrolünde olması planlanan Terminatör serisinin yeni filmi, aradığı finansmanı bulamadığı için iptal edildi.

Daily News’un haberine göre filmin haklarını elinde bulunduran Paramount şirketi, yeterli maddi desteği bulamadığından projeyi iptal etme kararı aldı. En son 2015’te vizyona giren ve başarısız bir gişe hasılatı yapan Terminator: Genisys de dahil olmak üzere dört adet Terminator filminde yer alan Arnold Scwarzenegger için büyük ihtimalle Terminator defteri kapanmış gibi gözüküyor.

Serinin ilk iki filminin hem yönetmeni hem de senaryosunu yazan James Cameron’ın yine hem yöneteceği hem de senaryosunu yazacağı ve 2019 yılında vizyona girmesi planlanan bir reboot ise hala gündemde.

Terminator: Genisys’in gişede yaşadığı sıkıntı üzerine Paramount’un böyle bir karar alınması çok da şaşırtıcı gelmedi. Filmin sevenlerini üzecek gibi gözüken bu haber, umarız yakın zamanda pozitif bir haberle kendisini unutturur.