THE NIGHT MANAGER’IN İKİNCİ SEZONU GELİYOR

THE NIGHT MANAGER’IN İKİNCİ SEZONU GELİYOR


Pazardan aldık bir sezon, eve geldik iki sezon


Yılın en başarılı yapımlarından olan ve bir sezon süreceği açıklanan BBC dizisi The Night Manager, ikinci sezon onayını almak üzere.

Tom Hiddleston, Hugh Laurie ve Olivia Colman gibi isimlerden oluşan ve BBC’nin sadece bir sezon süreceğini açıkladığı The Night Manager; aldığı olumlu yorumlar ve seyircilerin büyük beğenisini kazanan ilk sezonunun ardından ikinci sezonuyla bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmeni Susanne Bier tarafından bizzat açıklanan haberde Bier, “Aradan biraz zaman geçtikten sonra buna devam etmek istiyoruz. Hepimiz bunun gerçekleşmesini arzuluyoruz ama birinci sezonun altında kalacak bir şey de olmasını istemiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Jonathan Pine rolünde izlediğimiz Tom Hiddleston’ın gizli görevde bir ajan olarak bir otelin gece müdürü kılığına girmesini ve Hugh Laurie’nin canlandırdığı Richard Roper karakterini alt etmeye çalışmasını anlatan dizinin ilk sezonu, aynı adlı John le Carré romanından uyarlanmıştı. Dizinin ikinci sezonunun nasıl gelişeceği hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.