TOM HARDY’NİN DİZİSİ TABOO İKİNCİ SEZON ONAYINI KAPTI

TOM HARDY’NİN DİZİSİ TABOO İKİNCİ SEZON ONAYINI KAPTI


Hadi yine iyisiniz Hardy'ciler


Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight tarafından yaratılan ve başrolünde Tom Hardy’yi izlediğimiz; 2017’nin en çok beklenen dizilerinden Taboo, ikinci sezon onayını aldı.

1814 yılında geçen hikayede Tom Hardy a.k.a James Delaney’yi, ailesi hakkındaki gizemi çözmeye çalışan ve bir yandan da dev bir ticaret filosu kurmaya başlayan bir adam rolünde izliyoruz. Hardy’nin Oona Chaplin, Jonathan Pryce ve Mark Gatiss gibi isimlerle birlikte rol aldığı dizinin ilk sezonunun yarattığı hayal kırıklığından sonra ikinci sezonun akıbeti belirsizdi. Dizinin yapımcılarından Ridley Scott tarafından yapılan “İnsanların hikayenin devamında neler olacağını bilmek istemesini görmek bizleri düşündürdü. Bunun için BBC ve FX olarak tekrar bir araya gelerek Delaney ve arkadaşlarının hikayesinin devamını da anlatmak istediğimize karar verdik.” açıklamasına göre ise dizi, ikinci onayı almış gözüküyor.

Çekimlerin ne zaman başlayacağı ve hikayesi hakkında henüz bir bilginin paylaşılmadığı Taboo’nun 2018’de ekranlara dönmesi bekleniyor.