YORGOS LANTHIMOS VE COLIN FARRELL BU SEFER DİZİ İÇİN BULUŞTU

YORGOS LANTHIMOS VE COLIN FARRELL BU SEFER DİZİ İÇİN BULUŞTU


Bu üç oldu...


The Lobster ve Dogtooth gibi başarılı filmlerin yönetmeni Yorgos Lanthimos, son filmi The Lobster’da ve 2017’de vizyona girecek yeni filmi The Killing of a Sacred Deer’da beraber çalıştığı Colin Farrell ile yeni projesinde tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Amazon tarafından hayata geçirilecek ve henüz ismi belli olmayan dizide Colin Farrell, ABD ile İran arasında silah satışı yapan eski bir deniz subayı olan Oliver North karakterini canlandıracak. Yönetmenlik koltuğunda Yorgos Lanthimos’un oturacağı dizinin senaryosu ise Enzo Mileti ve Scott Wilson tarafından yazılacak.

Yeni projesi için açıklamalarda bulunan Yunan yönetmen, “Colin ile şimdiye kadar yaptıklarımdan çok mutluyum ve farklı bir şeyler üzerine çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor. Ayrıca nispeten yeni bir tarihe dayansa da, bugün ile alakalı bir metin üzerinde çalışmak beni çok güvende ve heyecanlı hissettiriyor.” yorumuyla hem proje hakkındaki görüşlerini hem de Colin Farrell ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Dizinin yapımcısı durumunda olan Amazon Studios’tan Joe Lewis ise, “Büyük projeler, yapımcısı, yetenek veya öykü anlatımının saf özgünlüğü gibi ögelerle öne çıkabilir. Bunun gibi projeler, bu unsurların hepsine sahip olması nedeniyle bir adım öne çıkıyor.” açıklamasıyla projeye olan güvenlerini dile getirdi.

Geçtiğimiz Ocak ayında başrollerinde Kristen Dunst ve George Clooney gibi isimlerin yer alacağı On Becoming a God in Central Florida isimli bir kara komedi serisine başlayacağını duyuran Yorgos Lanthimos’un, ismi belli olmayan bu yeni Amazon dizisinin tarihi de henüz kesinleşmiş değil.