BU CUMARTESİ ŞEF GARSON CEKETİ YAKALIM MI?

BU CUMARTESİ ŞEF GARSON CEKETİ YAKALIM MI?


Club Bangkok x Astrofella x Buğra Orcan


Öncelikle hayır, şef garson ceketi yakmayacağız, yakanları da tasvip etmiyoruz. Bu yüzden mega-çılgın-duyarlı bir şekilde bize kızmayın, aynı taraftayız.

90’ların şuursuz eğlence simgelerinden şef garson ceketi yakmak, peçete şov, tabak çanak kırma, masa yok etme gibi saçmalıkların genelde çok içilen bir masada “Kaç para versem…” şeklinde başlayan acayip iddialar sonucu ortaya çıktığından eminiz gibi gibi… Bir diğer emin olduğumuz şey de, bize para vermeseniz de bu saçma eğlence aktivitelerini yapabileceğimiz.

CB-29Nisan

29 Nisan‘da her türlü cıvıtmamıza bir şey demeyen Salon‘da Astrofella ile seviyesiz bir date’imiz var. Date dediğin baş başa olur fakat gelin görün ki bir türlü başımızdan atamadığımız Buğra Orcan da warm up adı altında bir nevi üçüncü tekerimiz olacak. Olsun olsun.

Ercan Saatçi’nin madde madde giden köşe yazıları gibi devam edeceksek, gecenin anlam ve önemi?

1. Astrofella’nın Artemis ve Apollo şarkılarının yer aldığı yeni EP’sinin lansman gecesi. Daha önceki işlerini 6/10 beğendiyseniz yeni şarkılara aklınız çıkacak demektir. Moderat’ı alıp bizim buralarda bir sahil kasabasına bağlayın, biraz sıcak havada buraların melodik müziğiyle yoğrulsunlar ondan sonra ortaya çıkacak sound yeni Astrofella sound’u işte… Müptelası olacaksınız.

2. Uzun süren “Yok ya çalmıyoruz, reddedilmeyecek teklif vardır” diyerek durdurduğumuz Club Bangkok’un Beyoğlu’na geri dönüş misyonu devam ediyor. Geçen ay Coop’ta eski günlerdeki gibi cam çerçeve indirmiştik, bu Cumartesi de aynı viteste devam ediyoruz.

3. Elimizde Buğra Orcan gibi bir warm-up cevheri var. Funk ve soul kardeştir, Buğra Orcan da bu kardeşliğin Kramer vs Kramer’ıdır. Hem analık, hem babalık yapar.

Cumartesi gecesinin akışını da Yılmaz Özdil yazısı gibi bitirelim tam olsun.

Siz bilirsiniz, eğlenmeyi siz bilirsiniz!

Bir grup varmış…

Eğlenmeyi, içki içmeyi, sabahlara kadar gülmeyi pek severlermiş…

Sonra?

Sonrasını bilmeyen mi var?

15 yıllık iktidarda çekmedikler… Of çok sıkıldık, gecenin akışı aşağıdaki gibidir, etkinliğe de buradan koşabilirsiniz.

21.30 – 22.30 Buğra Orcan

22.30 – 23.30 Astrofella

23.30 – 03.00 Club Bangkok x Buğra Orcan x Astrofella x USB getiren herkes (şaka şaka)