DAMIEN CHAZELLE MÜZİKAL-DİZİ İŞİNE GİRİYOR: THE EDDY

DAMIEN CHAZELLE MÜZİKAL-DİZİ İŞİNE GİRİYOR: THE EDDY


Chazelle'den bir de Paris müzikali!


An itibariyle La La Land ile En İyi Yönetmen Oscar’ını elinde tutan Damien Chazelle, TV ekranlarına transferini istedi. Tabii mütemadiyen olmasa da az buçuk küçük ekranlarda da Chazelle dokunuşlarını izleyeceğiz.

chazelle-whiplash

The Hollywood Reporter’ın aktardığına göre, bu sefer de Paris’in tüm güzelliğini ele alacak The Eddy müzikalinin bir kısmının yönetmenliğini Chazelle üstlenecek. O kısım kaç bölüm sürecek henüz belirtilmedi tabii.

The Fades, Skins ve National Treasure gibi TV dizilerindeki payının yanında yakın zamanda Londra’da sahnelenen müzikal Junkyard’da da parmağı olan Jack Thorne, senaryoyu yazacak.

Bir zamanlar HBO ile yürütülmesi planlanan proje, şu an yayınlanacağı başka bir ev arayışında. Zaten Neil Armstrong biyografisi için Ryan Gosling ile tekrar bir araya gelen Chazelle şu sıralar meşgul olduğundan o kadar da acelesi yok.

The Eddy, düşününce La La Land içinde Los Angeles kadar olmasa da Paris’e de methiyeler düzen Chazelle’in kaleminde bir proje! Umarız Justin Hurwitz ile tekrar güçlerini birleştirirler, gözlerimiz kadar kulaklarımız da bayram eder.

Bu arada, geçenlerde haberini paylaşmıştık, kaçıranlar için tekrar bahsedelim. 25 Nisan, Los Angeles içinde La La Land günü ilan edildi ve muazzam gösterilerle kutlandı. Şuradan bir bakın, La La Land seviyorduysanız çok hoşunuza gidecek.