ELECTRONICA FESTIVAL İSTANBUL’UN LINE-UP AĞLIYOR!

ELECTRONICA FESTIVAL İSTANBUL’UN LINE-UP AĞLIYOR!


29-30 Temmuz'da istikamet Suma Beach


Festival sezonu açılmışken şehrin sunacağı güzellikleri kaçırmak istemeyen, ama hiçbir festivalin akıbeti tam olarak belli değilken ne yapacağını tam da bilemeyenlerin ilacı geldi.

Yaz aylarında elektronik müzik dinleyicilerinin ikinci evine dönüşen Suma Beach’te 29-30 Temmuz’da gerçekleşecek Electronica Festival İstanbul 2017‘nin kadrosu, “İlacın benim!” diye bağırıyor.

Peki kimler var? Andhim, Architectural, Britta Arnold, Claptone, Doctor Dru, Einmusikb2bJonas Saalbach, Elderbrook, Etapp Kyle, Feathered Sun, Frankey & Sandrino, Henry Saiz, Oliver Huntemann, Viken Arman, Voiski, Red Axes, Stavroz, Swayzak, Eagles & Butterflies, Dominik EulbergFrancesco Tristano, Oceanvs Oriantalis ve Yokoo!

Bitti mi? Hayır, oyna devam: Ahmet Şendil, Alican, Ali Efe Dinç, Batur, Becky FR, Birol Giray “Beegee”, Discolog, Doruk Güralp, Drell, Efe Kantel, Ferhat Albayrak, Furkan Kurt, Jaffer, Mert Yücel, Mousike, Moophy, Murat Uncuoğlu, Nisso, Procombo, Rubsilent, Seko, Sezer Uysal, The Contra ve Yang! 

Böyle böyle rüyadan yarı uyanılmış hissiyatlar sunan festival, %100 Music sponsorluğunda yazın en güzel günlerinin en güzel aktivitelerinden biri olmayı şimdiden garantilemiş gibi görünüyor.