KRÜW EKİBİ IKONZ SERGİSİYLE MAMUT ART PROJECT’TE!

KRÜW EKİBİ IKONZ SERGİSİYLE MAMUT ART PROJECT’TE!


26-30 Nisan'da KüçükÇiftlik Park'ta


Birbirinden yaratıcı ve üretici 19 güzel insandan oluşan İstanbul çıkışlı sanat kolektifi Krüw, yine farklı bir konseptle giriştiği yeni sergisiyle Mamut Art Project’te yerini alıyor!

burak-beceren

Ulaşılabilir sanat alternatifi olma mottosuyla yola çıkan Mamut Art Project’in 5. edisyonu, 26-30 Nisan tarihleri arasında, yine KüçükÇiftlik Park’ta sanatseverlerin gözlerine bayram yaşatacak. 5 yıldır farklı alanlarda eski, yeni sanatçıların işlerini samimiyetle bir araya getiren oluşumda, her yıl değişen 5 kişilik jürinin seçtiği farklı disiplinlerden bağımsız sanatçılar, 5 gün boyunca işlerini sergileme imkanına erişiyor.

Bu güzide sanat festivaline işleriyle renk katacak Krüw, Mamut Art Project’in 5. yılına özel oluşturduğu Ikonz sergisiyle sanat tarihinin fenomen eserlerini 19 kişilik ekibiyle yeniden yorumluyor.

bülent-gültek

Hieronymus Bosch’un Dünyevi Zevkler Bahçesi’nden Michelangelo’nun Adem’in Yaratılışı’na Gustav Klimt, Pablo Picasso, Grant Wood, Henri de Toulouse-Lautrec ve daha birçok ikonik sanatçının kendileri gibi ikonik işleri, Krüw ekibinin özgün çizgisi ve tarzında günümüz sanatının olanaklarıyla baştan çiziliyor.

Festivale gidip bu güzel işlere iç geçire geçire bakıp dönmenize de gerek yok. Sınırlı sayıda üretilen serigrafi posterlerini Krüw standından edinip evinizin baş köşesine asabilirsiniz. Lakin sınırlı sayıda olduklarını aklınızın bir köşesine yazın. Geç kalıp da kaçırdıklarınıza üzülmeyin.

kaan-bagcı

Krüw’ün 19 kişilik dev kadrosu da şöyle:

Bertan Berkol, Burak Beceren, Burak Şentürk, Bülent Gültek, Can Dağlı, Can Gürgül, Cins, Derin Çiler, Elif Cincinius, Elif Varol Ergen, Ham, Kaan Bağcı, Kaan Bilaloğlu, Moklich, Murat Kalkavan, Selin Çınar, Tayfun Pekdemir, Yavuz Öztürk ve Zezeah.

Tadımlık niyetine Ikonz kapsamında sergilenecek işlerin birkaç detayını buraya koyuyoruz, sizin de hoşunuza gidecek! İşlerin tamamını ve çeşitli sanat dallarından daha birçok sanatçının üretimini görebilmek için lütfen 26-30 Nisan’da KüçükÇiftlik Park’ta yerinizi alın.

eli-cincinius

tayfun-pekdemir

burak-senturk

ikonz-krüw