MUTLULUĞUN FORMÜLÜ 29 NİSAN’DA AÇIKLANIYOR

MUTLULUĞUN FORMÜLÜ 29 NİSAN’DA AÇIKLANIYOR


Astrofella + Club Bangkok + Buğra Orcan


Güzel müzik dinlemeyeli ne kadar oldu? “İstanbul’da da hiç güzel müzik dinlenmiyor” demiyoruz, tabii ki dinleniyor. Ama güzel müzik dinleyebilmenin de yer yer sekteye uğradığını ve zaman zaman ne yapacağımızı bilemediğimiz günler olduğunu biliyorsunuz.

Peki hem güzel müzik dinleyip hem de eğlencenin dibine sabaha kadar vurmayalı ne kadar oldu? Bir düşünün, bayağı oldu değil mi? O zaman soru-cevabı bir kenara bırakalım, size bir güzellik yapacağız. Şunun şurasında zaten biz bizeyiz. Şimdi size bir tarih, bir adres ve birkaç isim vereceğiz, aklınızda iyi tutun, aman ha kaçırmayın!

club-bangkok-astrofella

29 NİSAN – SALON – ASTROFELLA – CLUB BANGKOK – BUĞRA ORCAN

Nasıl kombinasyon ama? 30 Nisan sabahı uyandığınızda “Ay bacaklarım ne hamlaşmış, ay başım, aman şuram, ama ne geceydi be!” seslerinizi şimdiden duyar gibiyiz. Sizin de gözünüzde bir şeyler canlanmıştır herhalde.

Sadede gelelim, bilen zaten bilir ve “En rahat hangi ayakkabımla dans ederim?” diye düşünmeye başlamıştır. 29 Nisan’ın da Dünya Dans Günü olduğunu hesaba katarsak “İstanbul evinizse burası da Salon’unuz” diyebileceğimiz samimilikte bir yerde pistten çok rahat kıvılcım çıkarabileceğiniz geceyi şöyle özetleyebiliriz: Sabaha kadar dans!

“SADEDE GEL SADEDE” çığlıklarınızı duyar gibiyiz. Sakin olun geldik, iniyoruz.

ASTROFELLA

Astrofella kim biliyor musunuz? Partapart ailesinin gururu, yerli sahnenin en heyecan verici isimlerinden. Gönenç Giray, Erdinç Kaya ve Anıl Çetinkaya üçlüsü, elektronik temeller üzerine canlı enstrümanlarla kat çıkarak çok yönlü, çok katmanlı, hem derin hem de içten müzik yapmadan duramıyor. Son olarak Oceans EP’sini yayınlayan üçlü, çok yakında yayınlanacak yeni EP’siyle bu yıl dillere sıkça pelesenk olacak.

CLUB BANGKOK

Yıl 2010, İstanbul’un İstanbul, eğlencenin eğlence olduğu zamanlar. Yolu Asmalımescit’ten geçenleri bir güzel eğlenmeden bırakmayan Club Bangkok; bütün özlemi, paylaşmak için yerinde duramadığı tüm müziği ve aynı enerjisiyle “Ah nerede o eski İstanbul!” dedirtmeyecek bir gece için gün saymaya başladı bile. Club Bangkok ikilisi Doğu Orcan ve Oğuz Hakan Odabaşı, gündüz iş güç kovaladıkları Play Tuşu’ndan komşusu Salon‘a esip gürlemeye geliyor. Siz de gelin, bir şey deneyeceğiz.

BUĞRA ORCAN

Pistten çok rahat kıvılcımlar çıkacak” demiştik ya, işte o kısım tam da burada başlıyor. Tam zamanlı doktorluk yaptığı kostümünü bir kenara bırakıp soul ve funk özleminizin ilacı olmaya hazırlanan Buğra Orcan, ısınma turunda çok terletecek, ona göre!