PETER HOOK’TAN JOY DIVISION VE NEW ORDER ŞARKILARI İLE YENİ CANLI ALBÜM

PETER HOOK’TAN JOY DIVISION VE NEW ORDER ŞARKILARI İLE YENİ CANLI ALBÜM


Vur gitarın teline Peter abi


Joy Division ve New Order’ın kurucu üyelerinden Peter Hook, iki grubun da şarkılarının yer aldığı canlı albümlerden dördüncüsünü yayınlamaya hazırlanıyor.

Joy Division ismi altında Ian Curtis’in ölümüne kadar iki albüm yayınlayan ve daha sonra kurdukları New Order ile sekiz albüm yayınlayan Peter Hook, şu anda üyesi olduğu grubu Peter Hook & The Light ile 2011’den bu yana yayınladığı canlı albümlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Record Store Day için Let Them Eat Vinyl etiketiyle piyasa çıkacak albüm, serinin önceki albümlerinde de olduğu gibi Joy Division ve New Order’ın en sevilen şarkılarının yanı sıra demolar, tekliler ve albümlerde yer almayan diğer parçaları da içerecek.

İlki Ian Curtis’in doğum yeri ve Joy Division’un kuruluş yeri olan Manchester’da gerçekleştirilen konser ile başlanan serinin dördüncüsü, 22 Nisan’da Record Store Day kapsamında plak olarak yayınlanacak. Albümlerin dijital formattaki halleri ise 5 Mayıs’ta dinlemeye sunulacak. Bu tarihten önce sipariş vermek isteyenleri ise bu adrese alalım.