TEK BİR RICK AND MORTY BÖLÜMÜ KESMEDİ, DEVAMI NE ZAMAN?

TEK BİR RICK AND MORTY BÖLÜMÜ KESMEDİ, DEVAMI NE ZAMAN?


We've got adventures to go on Morty, just you and me!


Rick and Morty’nin 1 Nisan’da şaka gibi gelen bölümünü izlediniz değil mi?

Tabii ki izlediniz, kim bilir kaç kere başa sarıp izlediniz, izledik. 3. sezon 2016 Aralık gibi gelir dediler. Bekledik bekledik gelmedi. Ne oldu şimdi? Yetti mi, yetmedi.

rick-morty

Gecikmenin tüm sorumluluğunu üzerine aldığından beri dizinin yaratıcılarından Dan Harmon’ın adını bir iyi bir kötü anıyoruz. Ama 1 Nisan’da kavuştuğumuz 23 dakikalık The Rickshank Redemption’ın ardından artık güzel anıyoruz!

Şimdi akıllarda tek bir soru! 3. sezonun devamı ilk bölümü takiben gelecek mi?

Hayır.

O zaman ikinci soru! 3. sezon ne zaman gelecek?

Tabii yine güvenemiyoruz ama -Aralık’ta yayınlanacağını bildiren açıklama da resmiydi, bu da resmi- Adult Swim, yaz itibariyle yeni sezonun devamını adultswim.com‘dan takibe başlayın emrini verdi. Bu hafta boyunca da yine aynı siteden ilk bölüm her akşam tekrar yayınlanacak.

Aynı zamanda dizinin yaratıcılarından Dan Guterman’ın Twitter hesabından bildirdiğine göre biz istesek de istemesek de -ki istiyoruz- ilk bölüm gibi bölümler her türlü gelecek. Zaten o kısmı, bölüm sonu Rick’in Morty’ye bağırışlarından anlamıştık. Bizce sorun yok!

Yaza kadar susma payımızı da eklemeden geçmeyelim. Her Rick and Morty bölümünden en sevdiğimiz kısımları bir araya getiren maraton gibi videoya koşun. İçinde son bölüm bile var!